{{ message.message }}
{{ button.text }}

Matching shirts | The Bosses

21 Januari 2019

Afbeelding blog 'Matching shirts  | The Bosses'

Toen ik zwanger was waren er een paar dingen die ik graag wou doen. Op dat lijstje stond onder andere: elke maand een speciale foto maken om te zien hoe snel hij al gegroeid was, een new born shoot, maar ook foto’s maken in matching shirts! Voor meisjes heb je super leuke setjes waarbij je echt een kopietje van jezelf kan maken een mini mi zogezegd.

In plaats van een meisje waren wij gezegend met een jongen, dus dat zijn geen matching outfits voor mij, maar matching shirts. Ook super leuk!  Ik ben gegaan voor het boss setje. Kenji draagt hier een mini boss shirt. En ik draag een boss lady shirt. Er zijn zoveel verschillende soorten setjes maar deze sprong er voor mij gelijk uit.

Afbeelding blog 'Matching shirts  | The Bosses'
Afbeelding blog 'Matching shirts  | The Bosses'
Ben jij al eens matching gegaan met jouw kind?

www.marushilifestyle.nl


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je