Snap
  • Mama

Mannen kunnen ook bloggen

Een plek voor mama's, bloggende mama's. Mijn nichtje verwees me naar deze site. En nu? Nu schrijf ik hier mijn eerste blog.

Waarom mijn nichtje mij hier naar toe verwees? Ik kan soms best een botte boer zijn. Soms snap ik jullie, vrouwen, niet helemaal. En ja, dan reageer ik een beetje anders dan gehoopt. Was het de bedoeling dat ik ging bloggen? Dat denk ik niet, maar jullie inspireerden mij zo, dat ik wel moet reageren. Een kijkje in de wereld van de man. Dus ja, misschien was het dan toch wel de bedoeling dat ik zou gaan bloggen. Maar mamaplaats leek mij daar toch in eerste instantie niet de juiste plek voor. Mijn nichtje gaf echter aan dat er niet alleen maar mama’s bloggen, maar ook een paar papa’s, dus vandaar: “Here I am!”

Ik ga jullie een kijkje geven in mijn hoofd. Mijn manier van denken en hoe ik denk over bepaalde onderwerpen. Jullie weten inmiddels allemaal dat wij mannen anders denken dan vrouwen. En dat is niet verkeerd, maar kan soms zorgen voor vervelende of juist komische situaties. Dus mama's, help mij jullie te begrijpen.

Oké, nu ik dat bovenstaande stukje net terug lees klinkt het heel verkeerd, maar dat is het echt niet. Ik ben dol op humor en mijn vrouw Annet ook. Zij staat er dan ook helemaal achter dat ik ga bloggen. En hoopt stiekem dat ik haar, door jullie, beter ga begrijpen. Heel fijn, Annet. En ik hoop dat jullie door mijn blogs mannen beter gaan begrijpen. We zijn niet allemaal monsters en botte boeren, maar we kunnen ook heel romantische en lief zijn. In mijn blogs neem ik jullie mee in de wondere wereld van de man!
Lieve lezers, ik hoop dat jullie mijn blog waarderen en reageer vooral, zodat ik de wondere wereld van de vrouw leer te begrijpen.

Groetjes (papa)Peter

7 jaar geleden

Allebei is het leukste toch? ;)

7 jaar geleden

Leuk, welkom! Ben benieuwd wat we als vrouwen en mannen van elkaar kunnen leren op deze manier, een leuke uitdaging :) Vind het opwijs leuk om meer mannen op mama plaats te zien. Wens je veel plezier met bloggen en wie weet gaan we veel leren over de denkwijzen, opmerkingen, situaties etc van man en vrouw.

7 jaar geleden

Dank nikki2104, ik ga mijn best doen om regelmatig een blog te posten. Groetjes Peter

7 jaar geleden

Dank Marlene1985, of is het juist andersom, ik in de wondere wereld van de mama? Groetjes Peter