Snap
  • Mama

Mannen die je een onderbuik gevoel geven...

Ik ken een man en elke keer als ik hem zie krijg ik zo'n vervelend onderbuik gevoel.

Helaas zie ik deze man meerdere keren per dag. Het is zo'n glijer. Vindt zichzelf ontzettend knap en heel erg intelligent. Deze man heeft een secretaresse en vertelt dat graag tegen iedereen. Hij kijkt neer op juffies, want die begrijpen niet alles.

Deze man kan heel aardig doen, complimentjes maken, zeggen hoe leuk hij je eruit vindt zien. Maar deze man kan je ook aanspreken op een toon... en dan dat vingertje erbij. De afgelopen keer bleef een moeder staan luisteren omdat ze bang was dat het zou escaleren. Na afloop vertelde ze mij hoe knap ze het vond dat ik zo rustig bleef.

Ik weet niet zo goed wat ik met deze man aan moet. Hij flirt, hij knipoogt, maar kan ook zo veranderen in een ik-ben-met-mijn-verkeerde-been-uit-bed-gestapt look. Ik hou er al helemaal niet van als mannen op school met mij gaan flirten. Hallo, je bent een vader van een kind uit mijn klas! En zoals je aan mijn handen ziet ben ik getrouwd! Stop!

Hij spreekt zijn kind op een toon aan waarvan ik denk... hmm. Heel streng. Ik zou er zelfs bang van worden.

Dus elke keer als ik hem bij mijn klas zie staan krijg ik een naar onderbuikgevoel. En weet je? Ik kan er gewoon niks mee. Diepe zucht, lief lachen en go... Ik ben benieuwd hoe het vandaag gaat.

8 jaar geleden

gelukkig maar. Van die man dan niet vanwege zijn kind.

8 jaar geleden

Oh jakkes. Ken gelukkig niet zo'n type, maar weet wat je bedoeld... Blegh

8 jaar geleden

Haha ja! Heel fijn.

8 jaar geleden

Dus whereever you go... she goes with you ;-) ?