{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mannen

Waarom heb je alleen de foute spannende man en de lieve saai man. Ik wil een lieve spannende man!

Afbeelding blog 'Mannen'

Vandaag en gister bridget jones gekeken. Erg vermakelijke film en hij zet mij zoals gewoonlijk weer es aan het denken. (Ok het lezen van de 50 tinten trilogie heeft daar ook in bijgedragen.)


Je hebt 2 type mannen
Het spannende foute type, die altijd het juiste zeg. Blaakt van zelfvertrouwen, ziet er waanzinnig uit en dat weet hij en hij geeft je even het gevoel dat JIJ heeeeeel speciaal bent. Echter is hij een enorme zak die al gauw je hart in 1000 stukjes breekt. Alias Daniel Cleaver

De saaie betrouwbare man, zegt nooit de juist dingen. Je moet alles eruit trekken en dan nog komt hij niet met de tekst waarvan je benen week worden. Onderneemt weinig spannende dingen. Jij bent het malle type die de relatie "spannend" moet houden, terwijl hij ook best eens wat moeite mag doen. Je het gevoel mag geven dat je al die "moeite" waard bent, maar daarentegen wel oprecht is en niet je hart zal breken. Jij eerder de zijne... Alias mark darcy

DAMN waarom bestaat er niet een spannende betrouwbare man die al de juiste dingen zegt en je het gevoel geeft of ben je de mooiste vrouw die er bestaat en het aller aller beste bent wat hem is overkomen.
Waarom lijken alleen die foute mannen te weten wat wij vrouwen nodig zijn en willen horen just 2 have sex with us.

ugh

Hoe ervaar jullie je mannen? Nog steeds hoteldebotel op elkaar of mag het ook wel wat spannender?

PS: ben mn man niet beu, maar soms zou ik wel eens een wat pikantere versie willen. De man in het begin van onze relatie.. ach een vrouw mag toch dromen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je