{{ message.message }}
{{ button.text }}

mannelijk model voor vrouwenkleding?

Afbeelding blog 'mannelijk model voor vrouwenkleding?' Achtergrond blur afbeelding

Laatst las ik een artikel over Andrej Peijc.  Andrej is een man, maar met zijn androgyne looks is hij vaak te zien als model in vrouwenkleding. Voor o.a. onze eigen HEMA wordt hij als model gebruikt om een push up beha aan “de man” te brengen. HEMA wil aantonen dat de bh zo goed werkt, dat zelfs mannen er een indrukwekkend decolleté van krijgen.

Door zijn vrouwelijke gezicht, slanke figuur en lange, platinablonde haren kan Andrej dus ingezet worden voor het showen van zowel herenmode als mode voor vrouwen. 

Ik vond dit zo opmerkelijk, dus ja ik vroeg mij nu af of hoe jullie hierover denken. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik nooit zou hebben gedacht dat dit model geen vrouw zou zijn. Ik vind het wel overtuigend. Ik vind het echter wel gek dat HEMA een man voor push-up bh’s gebruikt, dat maakt voor mij de push-up bh van de HEMA alleen maar ongeloofwaardiger.  In mijn ogen kun je niet borsten creëren die er niet zijn d.m.v. een push-up bh of je zou deze al moeten gaan vullen of zo. Verder heb ik er totaal geen moeite mee dat hij model is voor vrouwenmode, maar gek is het ergens wel. Waarom zou je een man gebruiken als er ook enorm veel wel “echte” ontzettend mooie vrouwelijke modellen zijn?

Benieuwd naar jullie mening.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je