{{ message.message }}
{{ button.text }}

Manlief in het ziekenhuis

Mijn man opgenomen in het ziekenhuis, hevige hoofdpijnklachten. SHIT.. wat nu ...

Afbeelding blog 'Manlief in het ziekenhuis'

afgelopen donderdag op vrijdagnacht is mijn man opgenomen. Hij had al sinds woensdag op donderdag nacht hevige hoofdpijn. 

Normaal gaat het met een paracetamol wel over, maar nu niet. Ik dacht donderdagavond ik ga de HAP bellen. Zo gezegd zo gedaan...

Daar zaten we om 21.00... we werden gezien  en goed geholpen. Hij kreeg daar medicatie en we moesten maar even wachten. 20 min wachten want dan zou de medicatie moeten aanslaan. Ik herken dit medicijn  en ik dacht...dit gaat wel over zo. Maar nee, hij bleef hoofdpijn houden en hij gaf aan dat het wel een duidelijke 9 was.

De HAP had inmiddels contact met de SEH en we mochten door. Inmiddels aangekomen, kreeg hij een half uur later morfine. 5mg morfine...je zou denken dat dat wel helpt. Mooi niet, een uur later nog 5mg maar niks hielp. En hij heeft een hele laag hartritme en een lage bloeddruk. Ze vinden dit acceptabel...ik niet. 

CT scan is inmiddels gemaakt en er was niks geks op te zien. Hij moet wel een nachtje blijven ter observatie. Hij ligt er inmissels al 2 nachten... Misschien is het een clusterhoofdpijn, dat komt vaker voor bij mannen. Ik maakte wel zorgen aangezien mijn historie met een Herseninfarct. 

Ik ga zometeen naar hem toe en ik hoop dat er duidelijkheid komt....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je