{{ message.message }}
{{ button.text }}

MamaSwap Inspiratie, Verjaardag, Werk!

Mijn 3 mega drukke dagen zijn weer begonnen! Werken! Verjaardag! Druk, druk, druk! En wat inspiratie voor you :)

Afbeelding blog 'MamaSwap Inspiratie, Verjaardag, Werk!'

Bestie van Meneer vandaag 3 jaar!!

Kleine, kleine meid.. Nou niet meer hoor!! D. is vandaag 3 jaar geworden! Het dochtertje van een van mijn waardevolste vrienden en tevens vriendinnetje van Meneer! Wat gaat de tijd toch snel! Ik weet het nog als de dag van gistere dat ik D. voor het eerst op mijn borst had liggen. Wat een klein, mooi mopje. Met haar bos haar op haar hoofd en mini handjes, aaaahhw! 

Toen D. net geboren was, wist ik zelf net een week dat ik ook zwanger was. Het was super bijzonder allemaal. En nu is ze 3!!

Meneer wordt altijd een totaal ander kindje als ze samen spelen. Thuis luistert hij voor geen meter en moet hij vermaakt worden, spelen ze samen hoor je ze uren niet. Volgens mij hebben ze echt wel een band, ik hoop dat ze altijd vrienden blijven!

Vanochtend stonden we op en ik leg Meneer uit dat D. vandaag jarig is en dat we vanavond naar haar toe gaan. Meneer: 'Danana?!!' Mama: Ja, vanavond gaan we naar D. toe, en dan mag je haar een cadeautje geven!'  Meneer: 'DOEI!!' en hij springt uit bed, opzoek naar D. hahahaha!

Best vriends for evaaa

IMG_20160121_094156_1453366332.JPG


MamaSwap inspiratie!

Helemaal in de ban van de aankomende mama swap ben ik alvast wat inspiratie aan het opdoen op Pinterest, voor de cadeautjes die ik zelf kan maken. Er staan TE veel leuke dingen op! Ik kan niet kiezen! Ik wil alles maken, haha!

Ik heb nog niet besloten wat ik ga maken, dus er nog niks verklapt ;)

But this is just TO cute

PicsArt_01-21-09.36.43_1453366579.jpg

Or this

PicsArt_01-21-09.35.58_1453366630.jpg

Ik heb er zooo veel zin in! Ik wou dat ik al wist voor welke mama iets mag gaan maken! :) 

Als ze niet van dit soort dingen blijkt te houden maak ik het voor mijn meisje op haar kamer. KNUTSELEN!!! 

En nu naar werk, hup!!

Nu ga ik me klaar maken voor werk! Ik hoop dat het een super drukke dag word, die vind ik het leukst :) 

Bloggen zal wat minder zijn komende 3 dagen, Grrrr.. 

Gelukkig kon ik even mijn "laatste" inspiratie hier eruit gooien, tot volgende week!

Last fun things that happend this week:

- Mevrouw heeft nu 2 tanden en lijkt op een onderste boven getrokken konijntje.

- Nieuwe kies ondekt bij Meneer, hoe lang zit die er al?!

- Mannetje Promotieeeee! :D

- Mama! REMEMBER! Zeeeennnnnnnnnnnn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je