{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama’s help! Wat is een ideale gezinswagen?

Zijn er hier nog mama’s die wel verstand hebben van auto’s? Wat is een fijne gezinsauto? Deel je tips!

Afbeelding blog 'Mama’s help! Wat is een ideale gezinswagen?'

Ik heb geen verstand van auto’s, ik noem ze altijd bij kleur in plaats van merknaam, heb zelf nog nooit een auto gehad en rij ook bijna nooit. Nou heb ik wel een hele fijne moederfiets, maar daarmee kan ik natuurlijk niet overal naar toe met dochterlief. Daarnaast heeft mijn vriend een autootje van de zaak. Hij is klein maar fijn, maar dat geeft ons nu alle vrijheid die we nodig hebben.

Autoliefhebbers op Mamaplaats

Met onze inimini Toyota Aygo kunnen we nu met één kindje met een beetje improviseren, passen en meten nog prima vooruit. Maar mocht er ooit een tweede kindje bij mogen komen dan gaat het never nooit passen in onze kleine toet. Daarom zijn we nu alvast aan het kijken wat een fijne “gezins” wagen is voor een gezin met 2 kinderen.

Nou is Mamaplaats misschien niet perse de plek met heel veel autoliefhebbers, maar wel eentje met veel mama’s die precies weten waar een gezinswagen aan moet voldoen. Heb jij een fijne auto waar je al je spullen van je kinderen (kinderwagen etc) makkelijk in kunt laden zonder dat je hem eerst helemaal uit elkaar moet halen? Zonder dat je amper zelf nog in de auto past?

Wat heeft onze voorkeur?

  • Ruime auto met genoeg kofferbakruimte
  • Hij moet veilig zijn
  • Het liefst zuinig rijden
  • Vijf deuren hebben
  • Hij moet niet te lang zijn (dan durf ik namelijk niet meer in te parkeren, hihi)
  • Hij mag gerust tweedehands zijn

Verder heb ik eigenlijk geen voorkeuren voor het merk, kleur, model etc. Dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Hij mag tweedehands zijn, of nieuw.

Kun jij ons adviseren?

Heb jij thuis de fijne gezinsauto voor de deur staan? Zou je hem ons aanraden en waarom? Of heb je misschien tips waar we op moeten letten tijdens de aanschaf van onze “gezinsauto”? Super bedankt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je