{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama’s Diet Battle 2.0 – Doe je mee?!

Ik moet afvallen. Voor mijzelf. Maar gaat het me ook lukken. Help jij me mee met mijn persoonlijke “Diet Battle?!” Of doe je zelf mee?

Afbeelding blog 'Mama’s Diet Battle 2.0 – Doe je mee?!'

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik te zwaar. Ik heb overgewicht met een dikke vette hoofdletter O. En ik ben er klaar mee! Ik heb al eerder pogingen gedaan om af te vallen en ruim 10 jaar geleden viel ik ruim 12 kilo af door gezonder eten en meer te bewegen. Dus ik weet dat ik het kan.

De dikste mama van de klas

Sinds ik mama ben geworden ben ik mij er nog meer bewust van hoe belangrijk het is dat ik gezonder wil worden. Ik wil niet klem komen te zitten op de glijbaan of de dikste mama van de school zijn. Ik wil kunnen spelen met mijn dochter zonder daarna uit te hoeven hijgen. Niet dat dit nu het geval is, maar je begrijpt mijn punt. Ik wil graag oud worden met Lola. En ik maak het mijn lichaam niet bepaald makkelijk door er niet goed voor te zorgen.

Nou ben ik sinds 2 weken weer bezig met mijn eigen Diet Battle. Op mijn persoonlijke blog plaats ik iedere maandag een nieuwe update met hoe het afvallen me af gaat, of ik mijn doelen behaal, hoeveel ik afval en dingen die niet gaan zoals ik graag zou willen. Nu weet ik dat er meer mama’s graag willen afvallen om bijvoorbeeld die paar vervelende zwangerschapskilo’s die er nog aanzitten af te krijgen of die flubberbuik weer wat strakker te maken. Gelukkig ben ik al mijn zwangerschapskilo’s al kwijt, maar ik ben er nog lang niet! Ik zou graag toch zeker wel 20 kilo kwijt willen, dus het wordt een flinke strijd.

Afkicken van de Cola Light

Zo wil ik ook van mijn Cola light verslaving afkomen. Normaal gesproken dronk ik met gemak iedere dag anderhalve liter weg. Nu sta ik al ruim 2 weken “droog”. Het voelt echt als afkicken. Maar ik hou vol! Mijn lichaam heeft die troep helemaal niet nodig.

Wil jij ook afvallen en wil je samen met mij de strijd aan gaan tegen de kilo’s? Volg me dan op mijn blog voor wekelijkse updates en dan gaan we er samen voor! Let’s do this! Uiteraard zal ik ook af en toe een update plaatsen op Mamaplaats.

Ben jij ook in strijd tegen de kilo’s of Cola verslaafd? Heb je toevallig handige tips voor mij ende andere mama’s die willen afvallen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je