Snap
  • Mama
  • Gezond

Mama’s Diet Battle 2 maanden update

Inmiddels ben ik twee maanden verder met mijn Diet Battle 2.0.. Hoe gaat het nu met me? En met jou? Ben je benieuwd? Lees snel verder!

In de afgelopen maanden heb ik mijn eigen strijd gehad tegen de kilo’s. Ik heb veel ups, maar ook een aantal downs voorbij zien komen. Het was zeker niet makkelijk, maar ik heb hard gewerkt. Dat alles was niet zonder resultaat. Ik heb ook een aantal doelen bereikt.

Bewuster keuzes maken

Ik eet gezonder en ben bewuster van de keuzes die ik maak. Ik kies niet meer zo vaak voor de makkelijke (en meestal ongezonde) weg, maar denk na over wat ik wil eten. Ik doe bewuster boodschappen en haal (bijna) niets ongezonds meer in huis. Ik drink minder Cola Light en snoep zo min mogelijk. Ik merk dat wanneer ik dat wel doe ik meteen weer aan kom. En dat wil ik niet en heb ik er niet voor over.

Meer bewegen

Voor het eerst sinds ik mij kan herinneren zit ik bij een sportclub. Ik ga iedere week samen met een groepje vrouwen (en één man) lekker fanatiek dansen (soort Zumba) en mijzelf lekker in het zweet werken. En ik kan je verklappen, ik vind het heerlijk! Ik merk dat ik meer energie heb en beter in mijn vel zit. Ook sport ik thuis één keer per week 45 minuten op de crosstrainer. Ondertussen kijk ik op de laptop een aflevering Pretty little Liars. Dat werkt erg motiverend, want ik wil hem perse afkijken en dat mag alleen terwijl ik sport.

Resultaat

Na twee maanden heb ik mijn eerste mijlpaal bereikt en ben ik ruim 5 kilo lichter, en dat voelt goed! Mijn vriend en mijn moeder kunnen het al aan mij zien. Ik zelf nog niet, maar ik voel me energieker en ben ontzettend trots en gemotiveerd om door te gaan. Op volle kracht vooruit!

Een nieuw doel

Mijn nieuwe doel is om 1 januari onder de 100 kilo te zitten. Nog een kleine 4 kilo te gaan, dus zeker haalbaar. Het wordt wel een extra uitdaging door alle Feestdagen met alle lekkernijen die daarbij horen. Maar ik weet dat ik het kan. Let’s do this!

Doe je ook mee? Hoe gaat het met je? Heb je al doelen behaald? Ik ben benieuwd!

Je kunt mijn strijd volgen via mijn blog waar ik wekelijks een nieuwe update plaats. 

8 jaar geleden

Wat goed! Succes met je challenge!

8 jaar geleden

Wauw wat goed zeg!! Ik ga 8 januari beginnen met de challenge van vrouw.nl (zie mijn laatste blog) Ik ga je andere blog ook even lezen Groetjes Peetje80

8 jaar geleden

Wat goed zeg! Bloggen helpt bij mij goed, dus ik zou lekker verder bloggen.Succes!

8 jaar geleden

Ik ben nu bijna 7 weken bezig. Heb er nu 1 blog over geschreven maar daar komen er als ik zin heb nog meer bij. Ben begonnen op 94,5 kilo en begin deze week zat ik op 90,8. Dus nog maar iets meer als een kilo en ik zit ook op de 5 kilo. Heb nu ook motivatie en ik drink alleen nog water. Dus het gaat de goede kant op.