{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama's die niet de waarheid schrijven

Ik merk steeds vaker dat ik blogs lees en er uiteindelijk achter kom dat de helft van de blog niet eens waar is. Waarom doen ze dat?

Afbeelding blog 'Mama's die niet de waarheid schrijven' Achtergrond blur afbeelding

Is mamaplaats een site waar je alles op kan schrijven wat je wil of is het een site waar je jouw verhaal kwijt kan? De echte kant van het mama zijn? Waar je je verhaal deelt (je echte verhaal) en daarmee andere mama's misschien tot steun kan zijn, ze kan helpen of ze aan het lachen maakt? Of waar jij steun van de andere mama's door kan krijgen? Ik zit er namelijk niet op de wachten om een heftig verhaal te lezen en daarna erachter te komen dat het niet waar is. 

Ik ken daar een aantal van en steeds vaker merk ik dat deze mama's niet eerlijk zijn. Het zijn kleine dingen, soms juist hele grote. En wanneer ik deze mama vragen stel draait ze eromheen. Waarom doe je dat? Wil je aandacht? Wil je zielig gevonden worden? Of weet je gewoon zelf niet wat nu echt is en niet?

Ik vind het jammer dat het zo is. En nu ben ik tot een punt gekomen dat ik denk.... nu gooi ik het op mamaplaats. Ik hoop dat deze mama het leest en beseft dat ze er mensen pijn mee doet! Mensen steunen je namelijk. Willen je helpen en jij ..... jij bent niet eerlijk. Ik hoop dat je dit leest en gaat nadenken waarom je zo doet. En ik hoop oprecht dat je voortaan nadenkt wat je schrijft en zegt.

We zijn hier om elkaar te helpen en we willen elkaar graag helpen. Maar als je merkt dat iemand achteraf niet eerlijk is geweest voel je je bedrogen.

De meeste mama's schrijven vanuit hun gevoel en vertellen wat zij hebben meegemaakt. Ga vooral zo door. Ik lees jullie blogs graag. En die andere mama's...... denk vooral goed na!

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je