{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamaplaats, wat ben je fijn!

Ik lees zovaak dat moeders strijd voeren en elkaar afvallen, maar waarom helpen we elkaar niet gewoon?

Afbeelding blog 'Mamaplaats, wat ben je fijn!'

De laatste tijd lees ik zoveel over de strijd tussen moeders. Natuurlijk is iedereen erg trots op hun kleintjes. Een beetje opscheppen hoort er ook bij. Maar soms denk ik dat we wel eens vergeten dat we elkaar eigenlijk ook allemaal helpen. Al is het niet wat je eigenlijk horen wil.

Mamaplaats is voor mij zo'n plaats waar ik graag ervaringen van anderen lees. Een plaats waar het me helemaal niet uitmaakt of de baby van wie dan ook veel sneller gaat dan de mijne. Gewoon een plaats waar ik heel veel mama's om adviezen kan vragen. En wat ben ik dan toch elke keer weer blij dat er zoveel mama's zijn die de moeite nemen om je even een stapje verder te helpen.

Bij deze wil ik ook alle mama's bedanken die altijd even de tijd nemen voor een andere mama. Die je weer wat extra zelfvertrouwen geven door eerlijk te reageren. Mamaplaats met al je mama's, wat ben je toch fijn! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je