Snap
  • Mama

Mamaplaats, wat ben je fijn!

Ik lees zovaak dat moeders strijd voeren en elkaar afvallen, maar waarom helpen we elkaar niet gewoon?

De laatste tijd lees ik zoveel over de strijd tussen moeders. Natuurlijk is iedereen erg trots op hun kleintjes. Een beetje opscheppen hoort er ook bij. Maar soms denk ik dat we wel eens vergeten dat we elkaar eigenlijk ook allemaal helpen. Al is het niet wat je eigenlijk horen wil.

Mamaplaats is voor mij zo'n plaats waar ik graag ervaringen van anderen lees. Een plaats waar het me helemaal niet uitmaakt of de baby van wie dan ook veel sneller gaat dan de mijne. Gewoon een plaats waar ik heel veel mama's om adviezen kan vragen. En wat ben ik dan toch elke keer weer blij dat er zoveel mama's zijn die de moeite nemen om je even een stapje verder te helpen.

Bij deze wil ik ook alle mama's bedanken die altijd even de tijd nemen voor een andere mama. Die je weer wat extra zelfvertrouwen geven door eerlijk te reageren. Mamaplaats met al je mama's, wat ben je toch fijn! :)

7 jaar geleden

Klopt helemaal!

7 jaar geleden

Mooi gesproken NewMommy! Daar doen wij het uiteraard voor. Team Mamaplaats

7 jaar geleden

Goed gezegd! Ik hou ook niet van die concurrentiestrijd. Iedereen doet het op haar eigen manier en ieder kind is anders. Niet vergelijken dus, maar het bekijken als een kans. Is het niks voor jou, doe je er niks mee. Is het wel iets voor jou, neem je het mee. Zo simpel kan het leven soms zijn.

7 jaar geleden

Mee eens!