{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamaplaats reageert niet meer!

Dit wordt heel vervelend, want nou moet ik een blog van 200 woorden gaan schrijven, terwijl ik alleen een vraag heb!

Afbeelding blog 'Mamaplaats reageert niet meer!'
Aangezien ik het nog steeds niet voor elkaar krijg om gewoon een vraagblog te schrijven (weet iemand hoe?) moet ik nu 200 woorden volschrijven terwijl ik alleen de volgende vraag heb: WAAROM REAGEERT MAMAPLAATS NIET MEER OP MAIL? Ik heb in de afgelopen 2 weken wel 3 mails gestuurd naar mamaplaats, maar ik krijg maar geen reactie! Dus dan maar op deze manier, in de hoop dat er iemand gaat reageren. En nu de rest van de 200 woorden: bla bla bla bla bla bla bla bla

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je