Snap
  • Mama

Mamaplaats ontmoetingsdag (update)

Ongeveer een week geleden zette ik een blog online over een ontmoetingsdag, hierbij een update en meer informatie.

Lieve medeblogsters,

Al tijden liep ik met het idee voor een ontmoetingsdag voor de mamaplaats blogsters. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en schreef een blog

Hierop kreeg ik ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties en besloot een Facebook groep op te richten. Dit is een besloten groep waarin we kunnen brainstormen over een datum, locatie en andere zaken. Het is de bedoeling om binnen afzienbare tijd een ontmoetingsdag te organiseren. 

Er hebben zich al heel wat mensen aangesloten. Van Groningen, tot Zuid-Holland, tot Utrecht we komen overal vandaan. Het wordt dus nog een hele klus om een geschikte locatie te vinden. Maar daar komen we vast wel uit. 

Het lijkt me zo leuk om verschillende blogsters te ontmoeten en de gezichten achter de blogs te leren kennen. De redactie heeft aangegeven het ook leuk te vinden om hierbij aanwezig te zijn. Zij zijn immers ook benieuwd naar hun trouwe blogsters. 

Lijkt het je ook zo leuk om elkaar te ontmoeten? Meld je aan bij de Facebook groep. Heb je geen Facebook? Geen nood, er is inmiddels ook een app groep. Als je je wilt aanmelden voor de app groep kan je mij een persoonlijk mailtje (postkirsten@hotmail.com) sturen. 

Ik ben zo benieuwd wie er nog meer staan te popelen om elkaar in levende lijven te ontmoeten. Meld jij je aan?

Hopelijk tot ziens op de allereerste mamaplaats ontmoetingsdag!

8 jaar geleden

ik bedoel zone ;)

8 jaar geleden

Wel spannend zo hoor en teglijk lijkt het me heel erg leuk. We gaan er een leuke dag van maken.

8 jaar geleden

Ik vindt het ook heel spannend en lastig. Ik kan me er dus wel iets bij voorstellen. Ook ik vind nieuwe dingen niet makkelijk. Zo buiten mijn veilige zonde. Gelukkig voor mij vind ik het tegenwoordig iets minder moeilijk :).

8 jaar geleden

Ik denk er nog even over na, dit soort dingen zijn altijd lastig voor mij. Wel een heel leuk idee hoor!