{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamaplaats ontmoetingsdag (update)

Ongeveer een week geleden zette ik een blog online over een ontmoetingsdag, hierbij een update en meer informatie.

Afbeelding blog 'Mamaplaats ontmoetingsdag (update)'

Lieve medeblogsters,

Al tijden liep ik met het idee voor een ontmoetingsdag voor de mamaplaats blogsters. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en schreef een blog

Hierop kreeg ik ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties en besloot een Facebook groep op te richten. Dit is een besloten groep waarin we kunnen brainstormen over een datum, locatie en andere zaken. Het is de bedoeling om binnen afzienbare tijd een ontmoetingsdag te organiseren. 

Er hebben zich al heel wat mensen aangesloten. Van Groningen, tot Zuid-Holland, tot Utrecht we komen overal vandaan. Het wordt dus nog een hele klus om een geschikte locatie te vinden. Maar daar komen we vast wel uit. 

Het lijkt me zo leuk om verschillende blogsters te ontmoeten en de gezichten achter de blogs te leren kennen. De redactie heeft aangegeven het ook leuk te vinden om hierbij aanwezig te zijn. Zij zijn immers ook benieuwd naar hun trouwe blogsters. 

Lijkt het je ook zo leuk om elkaar te ontmoeten? Meld je aan bij de Facebook groep. Heb je geen Facebook? Geen nood, er is inmiddels ook een app groep. Als je je wilt aanmelden voor de app groep kan je mij een persoonlijk mailtje (postkirsten@hotmail.com) sturen. 

Ik ben zo benieuwd wie er nog meer staan te popelen om elkaar in levende lijven te ontmoeten. Meld jij je aan?

Hopelijk tot ziens op de allereerste mamaplaats ontmoetingsdag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je