Snap
  • Mama
  • post

Mamaplaats dag?

Het organiseren van een mamaplaats dag, wat vinden jullie van dit idee?

Mamaplaats dag, wat vinden jullie van dit idee?

De Margriet organiseert dit jaar weer de Winterfair 2013 en deze wordt gehouden in de jaarbeurs van Utrecht. Ik ben er nog nooit geweest,ondanks dat ik er nog nooit ben geweest lijkt het mij wel heel gezellig.

Glennis Grace komt optreden op de Margriet Winter Fair. Tevens zijn er veel andere dingen die er worden georganiseerd zoals een theaterprogramma. Daar treden bekende Nederlands op. Je kunt hierbij denken aan Angela Groothuizen, Leonie Meijer, Ernst Daniël Smid en Coosje, LA The Voices. Ook wordt er een modeshow gehouden. Altijd leuk voor modebewuste mama’s. Diverse merken showen hun nieuwe collectie.

Ineens kwam ik met een idee in mijn hoofd. Wat zouden jullie als mama er van vinden als mamaplaats een mamaplaatsdag zou organiseren voor moeders die schrijven voor mamaplaats. We lezen regelmatig elkaars artikelen en blogs. We zijn op de hoogte van elkaars leven. We steunen elkaar, we leren van elkaar en we geven elkaar tips. Ik zou het ontzettend leuk vinden om elkaar live te kunnen ontmoeten. Dat je een gezicht ziet bij de verhalen. Je hebt natuurlijk wel de foto’s en daar kun je je dan ook een beetje een beeld van vormen.

Er kunnen dan dingen voor mama’s zelf georganiseerd worden. En natuurlijk ook onderwerpen over de kinderen. Wellicht dat de dag in het voorjaar georganiseerd kan worden in het midden van het land zodat het voor iedereen toegankelijk is. Moeder met een expertise zouden deze dag dan ook andere moeders kunnen helpen met hun expertise. Ik zou bijvoorbeeld solliciterende mama’s kunnen helpen met solliciteren, brieven en cv’s checken. Welke sollicitatiekleding je het het beste kunt dragen tijdens je sollicitatiegesprek. Of je kunt elkaar gewoon helpen met vragen over je gezin, kinderen.

Wat vinden jullie van dit idee? Ik hoor graag van jullie.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Per provincie zou ook kunnen. Ik ga er nog even verder over nadenken. Het is altijd leuk om andere mama's te ontmoeten. Ik ga binnenkort babyzwemmen met Charlotte en ik ontmoet daar ook andere moeders. Ik vind de meningen en tips van andere mama's ook altijd leuk en leerzaam.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Fijne avond!

10 jaar geleden

Goed idee! Ik ga kijken voor een geschikte datum en voor ideetjes waar en hoe te organiseren. Bedankt voor je tip. Fijne avond!

10 jaar geleden

Een leuk idee maar dan misschien per provincie? Ik heb een fiets en twee kids dus ja... Naar, ik noem maar even Utrecht is niet echt wat... Zelf probeer ik veel mama's te ontmoeten in de speeltuin, ballorig etc. Dat is zeker de moeite waard! Het mooie van mamaplaats vind ik dat ik meningen tips en ideeën krijg van mensen uit alle lagen van de bevolking. In het echt is dat misschien toch iets minder?!