{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamaplaats Academy gaat Live!

Live interviews met inspirerende vrouwen. Dit keer met Pinterest-expert Jody Hoogendoorn!

Afbeelding blog 'Mamaplaats Academy gaat Live!' Achtergrond blur afbeelding

Op 23 april van het vorige jaar ging de Mamaplaats Academy live. Een nieuwe tak van Mamaplaats waar ondernemende en leergierige vrouwen terecht kunnen om zichzelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak! Op de Mamaplaats Academy is er voor elke vrouw een cursus, training of e-book te vinden die aansluit op haar interesses. Gister ging Mamaplaats Academy wederom live maar dit keer op Instagram! 

In de eerste aflevering van ‘Mamaplaats Academy Live!’ gaan we in gesprek met Jody Hoogendoorn, eigenaresse van de Pinacademie. Zij maakte van haar hobby haar werk.

Ik heb dé leukste baan van de wereld want ik heb van Pinterest mijn beroep gemaakt. Ik doe niets anders dan Pinterest, Pinterest, Pinterest de hele dag!

Who run the world?

Steeds meer vrouwen voelen de behoefte zich te ontwikkelen. Een cursus doen in de vrije tijd is allang niet gek meer. De laatste jaren zijn er dan ook steeds meer vrouwelijke ondernemers bij gekomen!

Tóch ondervinden vrouwen meer obstakels op hun weg naar (persoonlijk) succes dan mannen. Het grootste obstakel? Wij zelf! Wij vrouwen stellen hele hoge eisen aan onszelf maar gunnen onszelf het minste tijd om hier aan te voldoen.

Neem vandaag eens wat meer tijd voor jezelf; voor je hobby, voor je eigen bedrijfje of gewoon voor je eigen ontspanning!

Zoek je nog een leuke cursus of training, ga dan naar de Mamaplaats Academy!

Liever de eerste aflevering van Mamaplaats Academy terug kijken? Ga naar de Instagram pagina van de Mamaplaats Academy, volg ons en kijk de eerste Mamaplaats Academy Live terug!

Ken jij of ben jij een cursusmaker/ondernemer die wij in een volgende aflevering van ‘Mamaplaats Academy Live!’ eens zouden moeten uitlichten? Laat het ons weten in de reacties! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je