{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamahangdagen

Afbeelding blog 'Mamahangdagen' Achtergrond blur afbeelding

Mamahangdagen: David heeft ze regelmatig. Geen moment wil hij bij me vandaan. Heel de dag wil hij op me liggen of in ieder geval heel dicht bij mij zijn. Wanneer ik hem even neerleg om wat drinken te pakken huilt hij al. Wanneer ik hem even aan zijn vader geef is het ook niet goed. En soms huilt hij alsnog op mijn schoot en is even helemaal niks goed. Logisch dat die dagen er zijn en ze horen er ook bij, maar soms is het toch ook gewoon best lastig.

De laatste twee dagen heeft hij ze weer. Ik had een hele lijst gemaakt met dingen die ik wilde gaan doen. Mijn vriend heeft avonddienst en ik had onder andere bedacht om wat uitgebreider te koken. Niet echt handig op een dag als vandaag, waarschijnlijk heb ik daar echt de mogelijkheid niet voor. Gelukkig heb ik wel vanochtend een deel van het huishouden gedaan, dus dat kan ik wel van het lijstje afstrepen. 

Gisteren hebben we besloten om naast de draagdoek ook een draagzak te kopen. Een draagdoek is heerlijk, maar David is er bijna niet in te krijgen als hij erg huilt. Als hij eenmaal in de doek zit is het goed en gaat hij slapen, maar hem erin krijgen als hij overstuur is lukt gewoon bijna niet. Zeker met dit soort dagen is het fijn als hij wel in de draagdoek of een draagzak zit, anders kom ik nergens aan toe. Een draagzak is dan iets makkelijker, dus vandaar dat we er daar ook een van willen kopen. Een draagzak uitzoeken is wel nog een heel karwei, wat zijn er toch een hoop merken! En de een zit weer fijner dan de ander... Stiekem wil ik heel graag nog een Artipoppe proberen, want wat zijn die toch mooi! Helaas vind ik het prijskaartje wat minder mooi haha :)

Ik vind het soms wel lastig om te ontdekken wat er precies aan de hand is als hij huilt. Soms merk ik overduidelijk dat het bijvoorbeeld krampen zijn, maar op zo’n dag als vandaag heb ik werkelijk geen idee wat er precies aan de hand is. Misschien omdat ik toch nog wel een onzekere nieuwbakken mama ben, maar misschien is er wel gewoon geen duidelijke oorzaak. Helaas praten baby’s niet, dus zal ik het ook niet te weten komen. Mamahangdagen zijn niet altijd even makkelijk, maar ook die horen erbij.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je