{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama, zwanger en een grote verbouwing

Mijn 1e blog op mamaplaats, over wie ik ben en wat ons allemaal als jong gezin te wachten staat de komende maanden ..

Afbeelding blog 'Mama, zwanger en een grote verbouwing'

Hallo allemaal, 

Dit is mijn eerste blog op Mamaplaats, dus uiteraard eerst even een voorstelrondje. Ik ben Eva, 29 jaar en woon samen met M. en ons dochtertje Ise (nu 2 jaar) in het mooie Venlo in Noord Limburg. Ik ben zwanger van ons 2e kindje. 

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden en de komende maanden staat ons nogal wat te wachten, vandaar de start van deze blog. 

Even nog wat achtergrond, ik ben geboren in Den Helder (dat is een eindje van Limburg vandaan inderdaad), toen ik 4 jaar was ben ik naar Venlo verhuisd met mijn ouders en 3 broertjes. Ik werk op dit moment 3 dagen in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner. 

Ik ben al 8 jaar samen met de liefde van mijn leven, M. Hij is 30 jaar en werkt in de vastgoedsector.  

Een aantal jaar geleden kochten we ons 1e huis, wat we helemaal naar onze smaak verbouwd hebben. In de zomer van 2014 is ons dochtertje Ise geboren. 

De bevalling verliep vlot en voorspoedig, mijn herstel (door bloedverlies na de bevalling) helaas veel minder vlot. Ise had de eerste maanden last van krampen waardoor ze veel huilde, de roze wolk was toen ver te zoeken.. Gelukkig is alles goed gekomen, en al hebben we heel wat slapeloze nachten doorgemaakt in de eerste 1,5 jaar, ze is de meest slimme, mooie, lieve, eigenwijze, vrolijke peuter die we ons kunnen wensen! 

In mei 2016 kwamen we er tot onze grote vreugde achter dat Ise een broertje of zusje zou gaan krijgen. Eind januari ben ik uitgerekend van ons 2e kindje. Wat een geluk! 

Rond diezelfde periode kwamen we ook ons droomhuis tegen, terwijl we eigenlijk niet op zoek waren. We namen een sprong in het diepe en kregen de kans om het ook daadwerkelijk te kopen! Vervolgens moest ons huis nog verkocht worden.. Na wat teleurstellingen is het nu helemaal rond en kunnen we ons richten op de verbouwing van ons nieuwe huis, want dit is niet niks.. (Hierover in een volgende blog meer) 

We hebben van oktober tot eind januari de tijd om ons huis te gaan verbouwen, en die tijd zullen we hard nodig hebben.. 

Extra spannend maakt dat ik ook eind januari uitgeteld ben, er een peuter rondloopt en we allebei ook gewoon moeten werken.. Er kan dus van alles mis gaan.. 

Om jullie hiervan op de hoogte te houden zal ik de komende tijd bloggen over alles rondom de zwangerschap, ons gezin, de verbouwing en de verhuizing. 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen, ik heb er in ieder geval zin in! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je