{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama van twee in wording!

Augustus 2019

Afbeelding blog 'Mama van twee in wording!' Achtergrond blur afbeelding

Hej!  I'm new here op mamaplaats! 


  

Is het een cliché of ervaar ik het alleen zo?

Ik heb het gevoel dat ik deze tweede zwangerschap totaal anders beleef dan bij Luca, ik geniet er momenteel voor mijn gevoel bijna niet van op een paar spaarzame momenten na.

Zeker toen ik mijn oude blog aan het terug lezen was, voelde ik me er bijna schuldig onder, ook al weet ik heel erg goed dat ook de tweede jonge man het aan niks zal gaan ontbreken straks.. en toen dacht ik, moet toch maar weer eens wat meer van mij af gaan schrijven.

Al een paar weken liep ik met het idee om een aantal van mijn geschreven blogs te gaan verhuizen van mijn oude website naar mamaplaats, ik wil wel een plekje hebben waar ik mijn schrijfsels kwijt kan maar niet de moeite te hoeven doen om alles er ook nog fancy uit te laten zien. Mamaplaats is dan de perfecte plek bij uitstek!

So here I am!

Ik heb een aantal van mijn oude schrijfsels al mee verhuisd, want iedereen die mij kent weet dat ik soms nogal een apart geval kan zijn, dat dit ook voor mijn lichamelijke anatomie geldt is dan een bijzaak. Dat we momenteel een tweede kindje met mijn situatie mogen verwelkomen, het grootste cadeau! Mocht je mij nog niet kennen en heb je de tijd? Lees gerust mijn verhaal van voor deze tweede zwangerschap. Dan ben je gelijk bij en zal ik jullie heel binnenkort de oren van de kop kletsen over onze leuke peuter Luca, mijn leven als mama maar ook als vrouw en nu weer als zwangere, onze verbouwing (want waarom één droom tegelijk vervullen, als meerdere ook een leuke uitdaging zijn) en uiteraard mijn leven als working mommy hier op mamaplaats!

Tot gauw!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je