{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama van twee, hier ben ik het meest dankbaar voor!

Afbeelding blog 'Mama van twee, hier ben ik het meest dankbaar voor!' Achtergrond blur afbeelding

Er zijn wel 1001 dingen waar ik super dankbaar voor ben aan mama van twee zijn, maar meest dankbaar ben ik voor de interactie/relatie tussen mijn twee jongens. Nu ben ik zelf enig kind, dus ik weet het niet beter, maar als ik naar mijn jongens kijk, dan ben ik blij dat ze elkaar hebben. Iemand om mee samen te spelen, iemand op wie je kunt bouwen, maar natuurlijk iemand om mee te ‘vechten’. Zo gaan ze goed met elkaar om en spelen ze samen, zoals op deze foto. Maar een moment later hebben ze ruzie, omdat grote broer het niet zo leuk vindt dat zijn broertje met zijn “Grote Jongens” speelgoed speelt. Ergens snap ik het ook wel, heb je net een mooie toren gebouwd, gaat je broertje het onderste steentje pakken en stort je hele toren(in zijn optiek zijn hele wereld) in. Gelukkig hoor ik van velen dat broertjes/zusjes hun ruzies snel weer bijleggen, en dat is maar goed ook, want ik heb geen flauw idee hoe ik hier anders om moet gaan. Hebben jullie een of meerdere kinderen? En waar ben je het meest dankbaar voor? Ik lees graag jullie ervaringen hierover! 

PS: Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar mijn (mama) leven,  ervaringen, tips en favorieten, neem gerust een kijkje op mijn Instagram: @bydevina. Hopelijk zie ik jullie ook daar! :)*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je