{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama van drie

Afbeelding blog 'Mama van drie' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven.

Onze kleine man is alweer twee.

Beide dames zijn over naar de volgende klas .

Britt gaat over twee weken naar groep 7 en Zoë gaat naar groep 8.

Jeetje moet daar echt nog heel erg aan wennen Groep 8 is toch echt wel een dingetje .Zelf heeft ze er heel veel zin in maar mama vind het te snel gaan. Tja zo vind ik wel veel dingen veel te snel gaan. Ben wel heel erg benieuwd of hier meer mama's zijn  die kinderen hebben in de leeftijd categorie 2 10 en 11 . Ik vind het soms best lastig wij zitten nu en in de peuter pubertijd en de gewone pubertijd. Geloof me beide zijn soms erg lastig. Kay kan nu heel slecht tegen het woordje nee. Zodra je nee tegen hem zegt kan het twee kanten opgaan of het pruillipje komt tevoorschijn om daarna lekker te gaan brullen of hij gaat heel hard gillen.erg leuk vooral als je in een winkel staat en er twee pubermeisjes bij zijn die zich er dan ook nog eens mee gaan bemoeien. Nee mam dat is toch zielig hij wilt dat koekje of net dat ene chocolade reepje wat precies op goede hoogte ligt bij de kassa. Grrr en hij ziet ook altijd alles. Denk je alles gehad te hebben gaat thuis puberdochter van 10 ook nog even beginnen ja maar mam kay mag dat wel . Serieus ga je je nou vergelijken met een jongetje van 2 . Ja mama zijn is niet altijd zo gezellig he.

Onze oudste dochter is echt een mini mama Kay is echt zo gek op zijn grote zus op allebei hoor maar bij de oudste zoekt hij altijd zijn rust. maar goed ik ben wel heel erg benieuwd naar jullie ervaringen. Mijn dochters zijn echt elkaars beste vriendinnen en ze kunnen soms niet met maar zeker niet zonder elkaar. deze hele zomervakantie logeren ze al bij elkaar op de kamer heerlijk toch.


Nou ik ga ermee stoppen volgende blog zal gaan over de taalontwikkeling van jonge kinderen aangezien dat wij ons daar soms bij kay wel zorgen om maken.

laten jullie een reactie achter Groetjes 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je