{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama tijd

(krullen behandeling)

Afbeelding blog 'Mama tijd ' Achtergrond blur afbeelding

Vanaf jongs af aan heb ik krullen. Toen ik in de puberteit kwam was ik ze helemaal zat en wilde ik niks liever dan stijl haar. Ook  de laatste jaren en nu zeker met 4 kinderen was het uit föhnen makkelijker dan is echt aandacht te besteden aan mijn krullen.

Ik heb een echte haat-liefdesverhouding met mijn krullen. Door mijn krullen lijkt het of mijn haar veel dikker en voller is, aan de andere kant is mijnhaar ontzettend droog en pluist het enorm(of snel). 

Van alles had ik geprobeerd om mijn krullen zo mooi mogelijk te laten overkomen. Van allemaal verschillende shampoos, mousse, wax en verschillende dingen op je hoofd om mee te slapen.

Toen was daar mijn kapster die zich was gaan specialiseren in krullen. de ene mooie krullenkapsel naar de andere kwam voorbij. Wat was ik jaloers op die mensen met hun prachtige krullen die ze kregen naar  de curl experience behandeling.

Zaterdag 17 oktober was het zover ik onderging een Curl Experience behandeling. In deze behandeling legde mijn kapster mijn haar eigenschappen uit. Waarom mijn haar zo pluizig was en beschadigd. Zij paste hier een treatment op aan die speciaal voor mijn haar zou helpen. Wat mijn wens was/is dat ik graag mijn haar zonder moeite zou kunnen uitkammen. Waarop mijn kapster zei kammen doe je alleen in de douche als je je conditioner hebt ingedaan. Het is juist de bedoeling dat he met een satijnen kussensloop of een soort van ananas kapsel slaapt en de volgende ochtend je krullen activeert. Je activeert je krullen door met je vingertoppen vanaf je aanzet de krullen los te schudden. Ook kan je nog een beetje defining styling potion er bij in doen. 

Mijn kapster gebruikte de cc techniek. Dat is een knipmethode waarmee je natuurlijke krullen (kroeshaar uitgezonderd!) mee kunt accentueren. In plaats van dat een willekeurige pluk haar gepakt wordt die vervolgens recht wordt afgeknipt of gesneden, word er bij deze kniptechniek in een c geknipt waardoor je lagen boven op wat langer zijn en de onderliggende lagen wat korter (die meer volume geven omdat ze meer opkrullen en stevigheid geven) en uitlopen naar langer lengtes.

Na de knipbeurt met de speciale techniek op de hierboven genoemde manier, werd mijn haar geföhnd met een diffuser (wat ook een musthave is voor krullend haar ). het is namelijk heel belangrijk je haar alleen te deppen en niet te wrijven. Dat deppen kan je best doen met hydrofiel luier. 
Het resultaat naar 1 behandeling is verbluffend.

!Maar er is meer!

Ik mag maar liefst een korting weggeven van 10% op producten uit de webshop. 
Met de code kathy2020
Ga naar www.mandyhaarstyliste.nl en ga naar de producten. Mandy haarstyliste is te vinden op facebook en Instagram. Ik ben zelf veel actief op Instagram voor tips, tricks voor vragen kan je me altijd daar op bereiken. 
Zeg je ik wil liever eerste een behandeling om te kijken hoe mijn haar er voor staat dat kan ook vermeld dan even mijn naam bij de boeking.(Kathy) 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #mama, #metime

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je