{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama swap 2.0 thema Valentijn

Na de vorige mama swap besloot ik ook met een 2de mee te doen. Maar dit liep anders dan ik had verwacht.

Afbeelding blog 'Mama swap 2.0 thema Valentijn'

Na de vorige mama swap Mommy swap sintkerst besloot ik mee te doen aan een 2de swap. 

Ik begon hier weer erg enthousiast aan. Informatie verzamelen en alles. Mijn swappie bleek een mama te zijn die al best snel een operatie zou onder gaan. Ik besloot daarom ook echt wat leuks te kopen voor haar. Ik wist wanneer ze de maag verkleining kreeg dus stuurde ook alvast een kaartje naar haar toe. Dit werd bedankt op de groep met een foto van het kaartje en een dankje wel. 

Ik was nog zoekende wat ik met de doos wilde doen. Het thema was vrij in te delen, maar uitpakken was op 14-2 , valentijn dus. Ik besloot toen dus op het thema Valentijn door te gaan. Ze vond Disney erg leuk. Daarom heb ik verschillende kleurplaten van Disney ingekleurd en op de plastic opberg kist geplakt aan de binnenkant. Daar achter rood crêpe papier.

Toen was het tijd om de kadotjes in te pakken. Wat een werk zeg haha. Wel erg leuk om te doen. Ik had voor haar dochter wat haar dingetjes, een boekje, een foto boekje en wat haar dingentjes gekocht. Voor haar had ik in de uitverkoop een rituals pakketje gekocht. Duur maar oké ik vond dat ze iets extra's verdiende. En dus een rituals pakketje. De doos die daar om heen zat was beschadigd daarom was die alleen stukje (veel) goedkoper :). Ook had ik nog wat andere dingen voor haar gekocht. Erg leuk. ik had nog wat ruimte in de doos en ter voorkoming van het schuiven heb ik een nieuw fleesplaid uit de kast gehaald. Nadat ik de kaart had geschreven heb ik de doos dicht geplakt en ingepakt in een vuilniszak. En gelijk met de eerste verzend dag verstuurd. 

Pas iets later kwamen de foto's ow wat vond ze hem mooi. Ik trots natuurlijk maar nog stil houden dat ik haar had natuurlijk haha. Mijn pakket kwam ik vond de doos wat saai maar dat zegt natuurlijk niks. swap%2014-2_1457256098.jpgDe avond er voorde opdracht plaats een toilet rol op de doos. Als bewijs dat hij nog dicht is. Op de uitpak datum om iets over 12 kreeg ik een berichtje van mijn swap mama. Of alles wel nieuw was. Ik ja alles is nieuw nooit gebruikt. Ja, want de fleesplaid zal vol haren. Ik ow shit dat heb ik niet gecheckt... Dus bied mijn exuus aan, en vertel wat er gebeurd kan zijn. Toen kwam er meer....: ik heb dat rituals pakket gebruikt.. Naja zeg dat klopt niet. Ja want alles is half leeg. En de dopjes zitten los. Ook zit er geen dop op de douche olie. Ik leg netjes uit op de olie zit een clip daar hoort geen dop op en de andere bus is schuim dus die lijkt leeg maar moet je schudden. Vervolgens moet ik maar een bon tonen om aan te tonen dat het nieuw is. Ik ben vanaf toen het huis op de kop gaan zetten. Waar is die rot bon. Ik had het in december al gehaald. En natuurlijk zonder bij na te denken de bon weg gedaan. uitgepakt_1457256201.jpg

Ik werdt op de groep ook zwart gemaakt dat ik niet zoals de afspraken nieuwe spullen in doos had gedaan. Omdat ik dus geen bon kon tonen.

Ik pakte mijn doos uit , ik wist van een paar dingen dat ze niet nieuw waren zoals een boekje die had ik ook gehad bij de ouders van nu, een Donald duck en een ander tijdschrift maar he, ik was dankbaar en bedankte netjes de mama.swap%2014-2-2016_1457256148.jpg

Ik heb nooit uitleg gehad van haar met het bewijs dat de plaid vol haren zat (wat kon omdat ik 2 katten heb) en de flessen van het rituals pakket vol stof zaten. Ook nooit een dankje wel voor alle moeite. De oplossing die ik aan bood wilde ze niet: alles terug sturen en ik maak €30 naar der over koopt ze zelf maar wat daar van pakket was ruim €50 waard (minimum was €15). Maar alleen negatieve dingen over mij. Ook het andere beheer (ja zij is er ook een die deden erg naar.) ik moest het laten bezinken en even los laten en ben uit die groep gegaan. Ik kan nu ook pas echt er iets over schrijven omdat het me echt pijn deed dat ik er moeite in heb gestoken en er dit voor terug kwam. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je