Snap
  • Mama
  • gezin
  • moeder
  • onzekerheid
  • Herinneringenmaken

Mama staat nooit op de foto

Zo jammer ....

Mama staat nooit op de foto

Vaak staan moeders niet op de foto’s. Je hebt 10000 foto’s van je kind(eren) op je telefoon en met geluk ook nog een aantal foto’s van je man met kind(eren), opa en of oma, je beste vriend of wie dan ook..

Ergens heb ik een keer gelezen dat driekwart van de moeders ontbreekt op vakantie foto’s.. en dat is toch eeuwig zonde..

Vaak komt dit doordat moeders niet happy zijn met hun uiterlijk.. maar denk jij dat je kind over 40 jaag, terwijl hij in zijn fotoboeken zit te bladeren, zich zorgen maakt om zijn moeder die een rimpel in haar voorhoofd heeft? Of omdat zijn moeder net even haar mond niet in de plooi heeft?

Nee tuurlijk niet! Het zijn dierbare herinneringen! Dus lieve moeders, maak herinneringen en leg ze vast! Straal en geniet, je bent het waard. Ook met je grijze haar en rimpels! 🖤

Ergens is het jammer dat we onze knappe vent niet online zichtbaar maken. Want mijn God! Hij is zo’n leuk en knap kind. Soms kan ik hem ook echt achter de kerstboom plakken .. dat is zacht uitgedrukt.. maar ik ben zo trots dat ik zijn moeder mag zijn! ❤️

#moeder #onzekerheid #herinneringenmaken #gezin