{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama's rechter blinde vlek is wel heel leuk!

Uit het leven van een mama met 10% zicht en een oogprothese

Afbeelding blog 'Mama's rechter blinde vlek is wel heel leuk! '

๐—ข๐—ต ๐—ฏ๐—ผ๐˜†... ๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ป๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ. ๐——๐—ฒ ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—น๐˜๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ท๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ถ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ณ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป...

Nu niet allemaal tegelijk denken "eigen schuld, dikke bult (poeder)" maar ik zat op het moment suprรชme aan tafel wat nutteloze dingen te lezen op mijn telefoon... Mijn weerwoord: er werd voor mij gekookt door mijn man en Dean sliep eindelijk (even) dus had ik ook eindelijk (even) heerlijk de tijd om nutteloze dingen te doen.

Daar heeft peuter Niel mooi z'n voordeel mee gedaan.

Mijn voelsprieten hebben nog wel geregistreerd dat hij naast mij kwam zitten aan tafel. Ik gok dat ik vast ook nog wel een "hoi Niel" heb gemompeld, maar dat weet ik niet zeker. Ook mijn geheugen laat mij hier in de steek. Heel.asociaal en iets wat ik m'n kinderen niet leer, maar ik heb niet eens de moeite genomen om op te kijken van mijn telefoon.- -ben ik dan toch een loedermoeder? - -

Na een poosje kwam ik met m'n neus van het scherm af en plopte ik uit m'n nutteloze telefoon bubbel. Niet meer wetende of ik Niel wel had begroet besloot ik dat alsnog te doen en keek naar rechts... Het kostte mijn brein even moeite om door te hebben wat er was gebeurt, maar: huh, Niel, wat is dรกt nou? Grijnzend en lichtelijk triomfantelijk keek hij mij aan. Natuurlijk, ik kon hem niet zien zitten! Die rechterkant is gewoon een totale blinde vlek en wordt blijkbaar nog blinder zodra ik met m'n neus zowat vastgeplakt zit aan een telefoonscherm. De doos melkpoeder heeft hij stilletjes uit de keuken gepakt want mijn man had niks gemerkt, hij had vakkundig de puzzeldozen opgeschoven om ruimte te maken en ook de auto's konden nu ineens wel zonder de normale broemmm broemmm geluiden rijden... 

In het vervolg dus maar even vaker mijn hoofd draaien als Niel naast mij zit. Lesje geleerd... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je