{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama's mooie meisje.........

Afbeelding blog 'Mama's mooie meisje......... ' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Lisa,

Waar moet ik beginnen? Hoe vertel ik je hoeveel ik van je hou in woorden? Het is niet uit te leggen. Vanavond nog stonden jou papa en ik samen boven je bedje naar je te kijken hoe je lag te slapen. Het is als een grote golf van geluk en liefde die dan over me heen spoelt. Jij bent ons kleine mooie meisje. En net mocht ik je wakker maken en de fles geven en als ik je dan tegen me aan hou na de fles voor nog een knuffel en jij met je kleine zachte lijfje tegen me aan kruipt dan wil ik je echt nooit meer los laten. Ik dacht altijd dat ik een redelijk nuchter mens was en dus ook een nuchtere moeder zou worden maar je maakt met met de dag een zachter ei. Emoties en hormonen gieren door mijn lijf en ik hou ervan. Ik hou van jou dus dit hoort erbij. Jij hoort bij mij. Ik heb je 9 maanden bij me mogen dragen en nu ben je al 9 maanden op deze wereld. Je bent al 9 maanden ons levensgeluk, het zonnetje in huis en een onmisbare schat. Zoveel liefde voor jou mama's mooie meisje. Tot in de eeuwigheid........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je