Snap
  • Mama
  • post

mama regelt het wel....

Mama....ik heb een vieze neus,mama, drinken mama, poep mama, mama, mama ,mama, waarom hoor ik toch nooit eens het woordje papa... ?

Mijn eerste blog... voor hier hoop dat het wat is... Vanochtend telaat op gestaan om te werken.... kinderen ook allebei al wakker.... gelukkig regelt mijn man dat als ik moet werken, maar toch is het mama...kan je...mama etc..... sta met mij jas aan al bijna buiten komt mij 2 jarige aanrennen...knuffel mama....nou snel dan.... daar doe je het allemaal voor al hijgend kom je op het werk..... de hele dag druk...manlief belt nog op om te vragen welke maat luiers hij moet bestellen..weet je dat nou nog niet ? Kom er via mail achter dat er een dubbele afspraak staat bij de tandarts voor je kind..mama belt weer weer af.. vol trots de foto van je zoon op zijn loopfiets laat zien.. waar hij nog net niet helemaal op durft, maar wel doet... kom je thuis na een drukke werkdag heb je amper je jas uit.... mama... ik heb een zere lip...mama ik heb poep... mama breng je me naar bed, mama papa luistert niet..... mama kan amper eten...want ze eten het liefst nog mee..... mama kust hun blauwe plekken , leest een boekje, gaat nog even kijken of ze slapen... dekt ze extra toe... en ja....ondanks dat het woordje papa lastig is en mama veel makkelijker in de mond ligt ik er soms doodmoe van wordt als het binnen 5 minuten tig keren wordt genoemd ben ik echt blij dat ik mezelf MAMA mag noemen.

10 jaar geleden

hier ook vaak mama, vooral op de tijden letten van eten/slapen ed maar ook als we weggaan zorg ik ervoor dat de billendoekjes/reservekleertjes en luiers meegaan. vriendlief staat er gewoon minder bij stil en weet dat ik het toch liever zelf doe dan weet ik zeker dat het goed gebeurd :) overdag als er wat is worden papa en mama wel redelijk afgewisseld. als ze zich gestoten heeft ofzo roept ze net zo hard papa als mama.

10 jaar geleden

Hahaha

10 jaar geleden

Hahaha, ik ben bang dat het woordje papa pas in hun vocabulaire voorkomt wanneer ze net hun rijbewijs hebben en de auto willen lenen :P

10 jaar geleden

Mammaaaaaaaaaaaaaaaa!