{{ message.message }}
{{ button.text }}

mama regelt het wel....

Mama....ik heb een vieze neus,mama, drinken mama, poep mama, mama, mama ,mama, waarom hoor ik toch nooit eens het woordje papa... ?

Afbeelding blog 'mama regelt het wel.... '
Mijn eerste blog... voor hier hoop dat het wat is... Vanochtend telaat op gestaan om te werken.... kinderen ook allebei al wakker.... gelukkig regelt mijn man dat als ik moet werken, maar toch is het mama...kan je...mama etc..... sta met mij jas aan al bijna buiten komt mij 2 jarige aanrennen...knuffel mama....nou snel dan.... daar doe je het allemaal voor al hijgend kom je op het werk..... de hele dag druk...manlief belt nog op om te vragen welke maat luiers hij moet bestellen..weet je dat nou nog niet ? Kom er via mail achter dat er een dubbele afspraak staat bij de tandarts voor je kind..mama belt weer weer af.. vol trots de foto van je zoon op zijn loopfiets laat zien.. waar hij nog net niet helemaal op durft, maar wel doet... kom je thuis na een drukke werkdag heb je amper je jas uit.... mama... ik heb een zere lip...mama ik heb poep... mama breng je me naar bed, mama papa luistert niet..... mama kan amper eten...want ze eten het liefst nog mee..... mama kust hun blauwe plekken , leest een boekje, gaat nog even kijken of ze slapen... dekt ze extra toe... en ja....ondanks dat het woordje papa lastig is en mama veel makkelijker in de mond ligt ik er soms doodmoe van wordt als het binnen 5 minuten tig keren wordt genoemd ben ik echt blij dat ik mezelf MAMA mag noemen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je