{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama met partner met een burn out

Afbeelding blog ' Mama met partner met een burn out'

Ach. Zo had ik mijzelf voorgenomen om elke week van mij af te schrijven😂. Maar met het leven dat ik nu heb vind ik daar gewoon niet altijd de energie voor. Ik hoop dat ik elke week wat ga schrijven. Zelf vind ik dat er weinig op internet geschreven wordt over het leven als moeder met een overspannen partner. Of ik kan gewoon niet goed zoeken. Loop weer tegen wat punten aan bij mijn partner. Ik wil graag nog 1 leuk uitje in de vakantie maar mijn partner heeft daar geen energie voor. Dit respecteer ik en vind het ook heel goed dat hij dit aangeeft. Nu wil ik dat met mijn twee minime's alleen doen en wordt mijn partner boos dat ik niet wacht totdat hij zich beter voelt. 😡😠 hoelang wilt hij dat ik wacht. Ik doe al zoveel voor hem en heb zoveel geduld. Alleen dit trek ik niet. Hij kan toch niet van mij verwachten dat ik naast hem op de bank blijf zitten totdat hij zich beter voelt. Hij moet juist blij voor mij zijn dat ik nog iets leuks wil en kan doen met mijn kroost. Ik begrijp dat hij dan wel het gevoel krijgt dat hij niet meekan. Ben ik nu heel egoïstisch of is hij dat? Ik weet het even niet meer

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je