{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama met N.A.H. (niet aangeboren hersenletsel)

Spanning voor de aankomende feestdagen

Afbeelding blog 'Mama met N.A.H. (niet aangeboren hersenletsel)' Achtergrond blur afbeelding

Dat is alweer even geleden..

Ik ben op het moment erg druk, 3 kids en een man die deze periode veel overwerkt.

Ik ben best wel gespannen als het om de feestdagen gaat. Dit komt omdat ik bijna 3 jaar geleden een herseninfarct heb gehad en dit soort dagen slecht kan handelen door dit hele gebeuren.

Ik ben afgelopen September begonnen met een cursus van Hersenz. Dit is een stichting die je inzicht geeft over je letsel. Herkenning in anderen, hoe zij dingen doen en waar ze tegenaan lopen. Het is fijn dat ik daar niet de enige in ben.

Maar nu komen de drukke tijden er weer aan. Sinterklaas en Kerst....

Ik wordt helemaal gek van deze riid...voorheen vond ik het superleuk om alles te versieren, de kerstboom optuigen...heerlijk vond ik het. Maar nu loop ik vanaf de tijd dat ik iets heb opgelopen, liever weg( ik werk er aan door de cursus) . De kinderen zijn druk, mijn man werkt alleen maar over ( 6 uur weg en 20.00 uur thuis). Ik sta daar dus met alle prikkels....van mij, van de kids ( wat logisch is de tijd van het jaar) ik zit vol!

Het klinkt misschien heel dramatisch voor jullie... Maar als er een kink in de kabel komt ( wat bij mij letterlijk zo is) dan is het zo moeilijk om dit leuk te vinden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je