{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama Melanie

Mijn verhaal

Afbeelding blog 'Mama Melanie' Achtergrond blur afbeelding

Hallo! Ik ben Melanie. Ik blog voornamelijk op mijn blogpagina bymelaniie.com en nu ook op mamaplaats. Het lezen van al deze unieke verhalen en leuke blogs heeft me aangezet om ook hier mijn steentje bij te dragen. Mijn mamahoofdstuk is 9 maanden geleden gestart, maar dit was niet het begin van het verhaal.

Sinds 2013 vormen mijn vriend en ik een koppel. We besloten al snel om te gaan samenwonen. Na een jaar of twee begon die kinderwens en besloten we om stilaan te werken aan ons gezin. Niet veel later startte de zoektocht naar ons huis in Genk en in mei 2015 kochten wij het huis waarin wij ons gezin wilden starten. Na een jaar verbouwen verhuisden we in mei 2016 naar onze nieuwe woonst.

Dat jaar ging met ups and downs. Een verbouwing is al zwaar genoeg maar we rekenden ook af met andere demonen. Het overlijden van mijn vriend zijn grootvader en drie miskramen. Het hamerde flink op ons in!

Na onderzoek bleek mijn baarmoeder te klein. Het tussenschot zorgde ervoor dat mijn baarmoeder een hartjesvorm had en dat stootte steeds het vruchtje af. In november 2016 werd ik geopereerd. Daarvoor hadden we geprobeerd om zwanger te geraken met inseminatie, maar op advies van onze fertiliteitsarts besloten we om de overstap naar IVF te maken. In april 2017 kregen we het verlossende nieuws dat we zwanger waren. Nieuws dat we al eerder kregen en waarna we steeds teleurgesteld werden. We waren voorzichtig blij. Bij elke echo bleek alles dik in orde te zijn en in juni konden we iedereen vertellen dat wij in December 2017 mama en papa zouden worden! Een kerstkindje!

Dat kerstkindje besloot om toch wat eerder te komen. Oef! Op 19 december 2017 begon een volledig nieuw hoofdstuk. Wij kregen de titel mama en papa. En nu zijn we hier. Of ja zo voelt het toch. Die negen maand zijn voorbijgevlogen. Ik mis mijn kleine baby, maar ik geniet van elk moment. Zelfs die vervelende groeispurtjes.

Dit is alvast mijn verhaal in een beknopte versie. Via deze blog zal ik mijn ervaringen, verhalen en leuke tips/ trics regelmatig delen. Je komt zeker en vast nog meer te weten! Volgen is de boodschap!


Tot snel!


Afbeelding blog 'Mama Melanie'

Laat hieronder weten wat je graag zou willen lezen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je