{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Mama, maak je nog een knuffel voor me?'

Deze vraag krijg ik geregeld gesteld. En dat vind ik helemaal niet erg...

Afbeelding blog ''Mama, maak je nog een knuffel voor me?''

In onze slaapkamer staat een kast met heel veel haakboekjes waar mijn kinderen graag doorheen bladeren. Naast dit kastje staat nog een kast. Vol met bolletjes katoen in alle kleuren van de regenboog. Al bladerend door de boeken, snuffelen ze meteen in het 'bolletje-wol-kastje', zoals Kleuter deze steevast noemt. Gewapend met een door hen zelf uitgekozen bol katoen en een een plaatje komen ze naar me toe. Of ik asseblief een nieuw knuffeltje voor ze wil maken. Gevolgd door een lieve lach en een paar knipperende blauwe ogen. 

En deze mama doet dat dan ook. Omdat ik het leuk vind om te doen. Ik haak ontzettend graag. Ik heb al heel wat knuffels voor mijn eigen kinderen gehaakt en Diva draagt geregeld een door mij gehaakte poncho. Ook in het poppenbedje ligt een gehaakt dekentje en de lievelingsknuffel van Kleuter heeft een eigen gehaakt dekentje voor het geval hij het koud krijgt. En ben ik niet bezig met een haakwerkje voor mijn eigen kinderen, dan haak ik wel een kraam- of verjaardagscadeautje. In de woonkamer hebben we tevens een 'themavensterbank'. Zo hebben we nu een herfstthema, straks gevolgd door Sinterklaas en als afsluiter van dit jaar kerst. De kids knutselen bijpassende werkjes die we tentoonstellen op de vensterbank. Ik doe gezellig mee door bijpassende gehaakte figuurtjes te maken. Superleuk! 

Inmiddels weten mensen mij te vinden wanneer ze iets gehaakt willen hebben. Zo maak ik regelmatig een knuffel, poncho of paar babyslofjes op aanvraag. Eén van mijn laatste werkjes is dit leuke aapje. Voor mijn eigen Kleuter. Kleuren en patroon door hemzelf uitgekozen. Ik vind hem supergaaf en jij?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je