{{ message.message }}
{{ button.text }}

MAMA IS ZIEK en nu is PAPA OOK ZIEK! HELP!

Mijn telefoon gaat, het is mijn vriend en hij klinkt een beetje raar...schatje ik kom nu naar huis!

Afbeelding blog 'MAMA IS ZIEK en nu is PAPA OOK ZIEK! HELP!'

Ik ben ook ziek nu! Kun je kijken of iemand me kan halen? Jeetje is mijn eerste gedachte, is hij zo ziek dat hij niet meer zelf naar huis kan komen? (14 km fietsen) Dus ik probeer het te regelen, ik app en ik bel wat af en ondertussen ben ik ook nog Le baby aan het verschonen. Hij gooit een bakje water om en ik merk dat ik een beetje geïrriteerd raak! Normaal lach ik hierom en complimenteer ik Le baby over hoe sterk hij is! Nu zucht ik wat en zeg tegen Le baby: dat mag niet he! Ik heb niemand kunnen bereiken om mijn vriend op te halen, dus hij gaat toch maar fietsen...

Helemaal bezweet komt hij thuis aan en ik zie aan hem, ja hij is echt ziek, zijn ogen staan wat wazig en het zweet drupt van hem af. Ik zeg ga maar gelijk douchen en dan naar bed.

Het is nu bijna 3 uur en hij ligt al heel de dag in bed. Is hij nou zoveel zieker, of voelen mannen zich gewoon sneller echt ziek? Ach ja de verzorging van Le baby gaat gewoon door dus ik ben allang blij dat ik overeind kan blijven staan.

Mijn schouders doen pijn en als ik melk afkolf (voor zijn papje) voel ik heel mijn nek en schouders verkrampen, alsof ik een zware krachttrainingssessie achter de rug heb of 1.5 uur bootcamp. Helaas geen van beide, dit is griep?

Of...keelpijn, kriebels af en toe een kuchje, hoofd gaat dicht zitten, neus ook,koude rillingen en baby is aan het jengelen...

Ik ben hem panisch elke verschoning aan het tempen, hopelijk word hij niet ziek en morgen is het ook nog nieuwjaar! Ons eerste nieuwjaar als gezin, zullen we die ziek in bed doorbrengen zoals ik gisteren voorspelde?

Zie je wel, ik mag dat soort dingen niet zeggen, nu is mijn vriend ziek en liggen we straks echt met z'n 3-en in bed met nieuwjaar, voorspellende gedachtes anyone?

Hoe doen jullie dat met een baby als jullie allebei ziek zijn? 50/50? verzorgd je vriend jouw en de baby of hangt alles nog steeds op mama's schouders?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je