Snap
  • Mama
  • Gezond

MAMA IS ZIEK en nu? HELP!

Eigenlijk voelde ik het al aankomen want ik was gisteren al kippensoep aan het maken...

Maar echt ziek voelde ik me nog niet helemaal, meer iets als"niet zo lekker". Mijn eerste reactie toen ik me echt ziek voelde worden gisterenmiddag was; Net op tijd het huis schoongemaakt! Dat had ik namelijk maandag gedaan. Stomme reactie of?

Nou nee, want wij mama's zijn toch diegene die het huishouden doen? afstoffen,stofzuigen,dweilen,wc's schoonmaken,prullenbakken legen,rommel opruimen,keuken schoonmaken,badkamer schoonmaken, de was...etc De baby('s)/kinderen verzorgen en zorgen dat er een gezonde maaltijd op tafel staat, eten in de koelkast zit en er zijn voor manlief als hij s'avonds uitgeput thuis komt. 

Ik voel me met de minuut zieker worden en manlief zit gewoon op de bank te hangen, logisch hij heeft heel de dag gewerkt...dus ik ga maar even snel afwassen. Hij ziet aan me dat het niet goed gaat en zegt; ga even naar boven uitrusten! Dan neem ik Le baby wel over. Ja maar jij moet nog douchen zeg ik dan dus hij eerst douchen en dan is Le baby's luier vies, en moet ik die ook eerst nog verschonen. Nu neemt hij hem over. He he eindelijk rust.

Of? 

Nee hoor ik ga eerst douchen want dat was nog niet gelukt vandaag en na de douche kom ik beneden maar word weer naar boven gestuurd door mijn vriend. Ja maar ik heb de laptop nodig zeg ik. 

En dan...nu rust? Nee hoor ik besluit dat dit het moment is om te bloggen want overdag heb ik meestal geen tijd want dan zorg ik voor de liefste baby, verschoon ik hem, was ik hem, voed ik hem en probeer ik ook mezelf te verzorgen en voeden! 

Dus ik schrijf 3 blogs in 60 minuten tijd en 3x hoor ik een harde knal beneden...zou het? En gekrijs,gehuil oooh wat zielig, mijn moederhart kan het niet verdragen en bij elke knal ben ik gelijk beneden. Om te kijken what's up. Achteraf heb ik spijt van de tijd die ik heb genomen om de blogs te schrijven want voor elke blog heeft hij 1 x zijn mooie hoofdje gestoten. Ja logische redenatie is het niet natuurlijk maar zo voelt het wèl! 

En ik voel me maar zieker en zieker worden, hoe doe je dat nou? Voor jezelf zorgen,voor het eten zorgen,het huishouden,voor je man zorgen en vooral voor je baby zorgen als je ziek bent?

8 jaar geleden

Haha vooral dat laatste...haha gotta let is go. Ziek is inderdaad ziek.

8 jaar geleden

Toen ik dit las dacht ik....de laatste x dat hij de stofzuiger vond? Haha. Heeft hij denk ik jouw reactie stiekem gelezen want eergisteren stond hij te stofzuigen!

8 jaar geleden

Ja daar heb je gelijk is, Mama is nog steeds ziek. #accepteer hulp#kickyourboyfriendundertheass

8 jaar geleden

Je kan nou eenmaal niet alles tegelijk, ziek is ziek! Alleen is het dan wel fijn als je vriend meedenkt en meehelpt (liefst uit zichzelf ;) het is knap hoor om alles draaiende te houden als je je beroerd voelt. No shame on that!