{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama heeft het moeilijk

Noah word te snel groot een kindje 2 laat op zich wachten

Afbeelding blog 'Mama heeft het moeilijk' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve lezers, vandaag wil ik graag een openhartige blog schrijven. Ik hoop echt dat meer mama's dit meemaken.. 

Om te beginnen moet ik jullie een update geven. Wij proberen sinds december met behulp van het ziekenhuis een tweede kindje te krijgen. Zoals jullie misschien wel weten zijn we op deze manier ook zwanger geraakt van Noah. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige vermoeidheid, tranen, moodswings... Best pittig aanzich. Maar... 

Vannochtend heb ik Noah naar de peuter gebracht. Hij is op 20 januari voor het eerst geweest en sinds dien elke week. We hadden er net een weekje 'vakantie' opzitten waarin hij een week niet hoefde. Voorheen vond ik het heerlijk als hij naar de peuter was. Lekker me time, even helemaal niks hoeven en lekker bank hangen. Maar vandaag is het anders.. Vandaag voel ik me echt verschrikkelijk..

Ik stapte het huis binnen en ik kon wel huilen. Ik voelde me een slechte moeder. Omdat ik dit weekend veel heb geklust aan No zijn nieuwe kamer.. Omdat ik hem daar dump.. Omdat ik hem achter laat en hem in de steek laat. Ik mis hem z贸 erg... Ik word er helemaal misselijk van. 

Hij rende vandaag naar binnen en ging gelijk spelen. Gaf mij vanuit zichzelf een kus en het deed hem niks toen ik wegliep. Alleen maar fijn dat hij niet hoeft te huilen zou je zeggen... Toch voelt het nu even niet zo... 

Elke dag vanaf zijn geboorte zijn we samen geweest, een team. We deden alles samen, zelfs het klussen aan z'n nieuwe kamer. Echt. Alles.

En Noah lijkt hier veel minder moeite mee te hebben dan ik. Zeker nu.. Moet ik hier doorheen? Is er iemand die dit herkent? Of komt dit rot gevoel misschien van de hormonen? 

Iemand tips? Afbeelding blog 'Mama heeft het moeilijk'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je