{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama gaat weer studeren!

Afbeelding blog 'Mama gaat weer studeren!'

Nu ook mijn jongste  op school zit, heb ik behoefte aan iets anders, aan iets nieuws. Begrijp me niet verkeerd: op dit moment waag ik het niet om een andere baan te gaan zoeken en in mijn relatie ben ik ook dik tevreden. Nee, ik zoek de uitdaging in iets anders, namelijk in een studie.

Gisteren heb ik de knoop doorgehakt en me ingeschreven voor de studie HBO Module Nieuwe Media. Ik heb er superveel zin in! Toch vind ik het ook wel een beetje spannend. Met mijn 38 jaar is het al behoorlijk lang geleden dat ik achter de studieboeken zat. Pik ik de dingen nog net zo snel op als vroeger of zal het nu heel anders zijn met een baan, kinderen en huishouden daarnaast ? Gemotiveerd ben ik in ieder geval, dus dat scheelt al de helft. We zullen het zien; als het een beetje mee zit doe ik over een half jaar examen en tot die tijd ga ik enthousiast aan de slag. Mijn blogs hier zullen vast wat in aantal afnemen, maar natuurlijk blijf ik mijn favoriete website scherp in de gaten houden. (hi,hi..)

Zijn er hier nog meer mama`s die onlangs aan een studie begonnen zijn? en zo,ja, hoe bevalt het? Of twijfel je om met een studie te gaan beginnen? Voor de laatste groep een tip: vanaf dit jaar is de grens waarbij je studiekosten deels van de belasting kunt aftrekken verlaagd van 500 euro naar 250 euro. Toch weer mooi meegenomen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je