{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama en student

De laatste loodjes

Afbeelding blog 'Mama en student' Achtergrond blur afbeelding

De laatste loodjes is een zin die ik de laatste tijd vaak heb gezegd. Ik zit (hopelijk) in de laatste fase van mijn studie en die is ongelofelijk zwaar. Drie dagen ben ik van huis voor stage. Ik vertrek dan om 7:00 van huis en kom om 18:00 thuis. Om 18:00 mag ik nog even het avondeten klaar maken, afwas, huishouden, mijn zoon aandacht geven en weer aan de slag voor stage. Daarnaast heb ik een dag school en de overige dagen ben ik bezig met verslagen typen, (dokters)onderzoeken voor mijn zoon, voorbereidingen voor stage en school, huishouden, aandacht voor mijn mannen en ergens moet ik ook nog "ontspannen". 

Nog even... ik kan het... ik heb gelukkig veel steun bij mijn vriend, ouders, broer, nicht(je) en mijn lieve vriendinnen... maar die laatste loodjes zijn onderhand wel tientonners geworden.

Ik stop nu mijn klaagzang, want ik moet weer verder met m'n verslagen. Maar het even van mij afschrijven is wel even lekker?... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je