{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama en onderneemster

Als zelfstandig ondernemer hoef ik me nooit te vervelen. Als mama geldt hetzelfde. Hoe combineer ik die twee?

Afbeelding blog 'Mama en onderneemster' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog op mamaplaats, gezien mijn liefde voor bloggen zal het vast vaker gaan gebeuren dat je hier berichtjes van mij aantreft. Maar omdat dit de eerste keer is, zal ik me eerst kort voorstellen.

Mijn naam is Stephanie van Nellestijn en ik ben de trotse mama van 3 heerlijke zoons in de leeftijd van 11, 9 en 5 jaar. Met de oudste denk ik al na over de keuze van voortgezet onderwijs terwijl de jongste nog lekker kleutert in groep 2. Een fijne combinatie. Sinds enkele jaren ben ik gescheiden en komt de zorg voor de jongens voornamelijk bij mij terecht. Dat maakt het leven soms druk en heftig maar ook heel erg de moeite waard en vol inspiratie.

Mijn brood verdien ik als zelfstandig ondernemer. Al ruim 13 jaar heb ik een eigen bedrijf, gespecialiseerd in het maken van websites (op basis van Wordpress) en webwinkels (op basis van osCommerce). Meer informatie over mijn bedrijf vind je op www.innonet.nl. Naast dit bedrijf heb ik nog een 2e bedrijf, namelijk een webwinkel waarmee ik iPhone, iPod en iPad accessoires verkoop.

En als je denkt dat ik dan mijn dagen wel gevuld zal hebben, heb je het nog mis. Ik houd er namelijk ook heel erg van om gezellig met vriendinnen of familie af te spreken en 1x per week zing ik in een koor. Af en toe hebben we optredens en voor dit koor verzorg ik ook nog een deel van de grafische vormgeving.

Minimaal 2 dagen per week ben ik samen met mijn collega op kantoor te vinden. Aan de ene kant zijn dit rustige dagen, ik zit achter mijn bureau en doe mijn werk zonder afgeleid te worden door de wasmand, de buurvrouw die een kop thee komt drinken of het stof dat op de tafel dwarrelt. Eén dag ga ik tussen de middag naar huis om even gezellig met de kids te lunchen, de andere dag blijven ze over op school en werk ik door tot 15.00 uur. Dit is qua werk ook wel mijn meest productieve dag. De rest van de week ben ik afwisselend thuis (ook het huishouden moet gedaan worden) op kantoor en af en toe glipt er een bezoekje aan de sportschool tussendoor.

Tot zover deze introductie in het dagelijkse leven van deze ondernemende mama. Ik hoop dat je mijn blogs met plezier zult gaan lezen.

Groetjes,
Stephanie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je