{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama bakt een taart

Op een verjaardagsfeestje hoort een taart! Die maak ik zelf wel even hahaha....

Afbeelding blog 'Mama bakt een taart'

Toen ons meisje vorig jaar haar eerste verjaardag vierde, hadden wij onze nichtjes te logeren die nogal creatief en vooral handig zijn... Zij hebben zich toen ontfermd over de verjaardagstaart en hoe!! Een prachtig roze paars kasteel incl prinses. Dit jaar hadden de meiden het te druk met een aankomende toetsenweek en konden maar een dagje komen.

Dus zei ik tegen manlief, ik bak dit jaar zelf wel een taart, dat moet ik toch ook kunnen ;-)

Eerst het onderwerp kiezen, al een opgave op zich. Dochterlief is de ene dag fan van Maya de bij, de volgende dag is het zandkasteel weer populair en zo meer. De keuze viel op een woezel en pip taart. Er zouden zo'n 30 mensen komen, dus er moest een flinke taart komen.

Het begon al bij het bakken van het, o zo makkelijke en heerlijke, biscuitdeeg... Alleen was ik vergeten dat ik mijn bakblik had weggegooid... Op naar moeders.... Gelukt!!

Vervolgens het versieren, toen we eenmaal (na serieus 12 keer overdoen) de taart volledig bedekt hadden met marsepein volgde de tekening die daarop kwam. Tot vier uur 's nachts was ik aan het knutselen en ik moet zeggen, het heeft iets ontspannends. Toch een kleine slaappauze ingelast omdat er om 7 uur weer een dametje wakker is en dan nog wel jarig ook!!

Volgende middag tijdens haar slaapje de taart af gedecoreerd en ik was TROTS op mezelf, het is een prachtige taart geworden (al zeg ik het zelf ;-) ) en volgens de gasten was hij mooi en heeeeerlijk.

Volgend jaar toch maar weer, alleen misschien ietsje eerder beginnen....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je