{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama aan het werk?!

Met mijn twee kleine meisjes is het fantastisch maar om nu elke dag mijn man te vertellen dat ik 12 luiers heb verschoond.. Aldus Leintje

Afbeelding blog 'Mama aan het werk?!'
Het is zo dat ik me op mijn werk aankleed en mijn collega`s vragen: `Laat op en geen tijd om je thuis aan te kleden` Waarop ik af en toe gewoon ja zeg terwijl de wasmachine thuis draait met een trommel vol kleding die het ochtendritueel net niet hebben overleefd… Het zou geweldig zijn om op film te zien dat ik, als werkende moeder een leerling troost als haar verkering  uit is met een Dora zakdoekje, `Hij is eigenlijk van mijn dochter maar het maakt jou ook vast heel blij!` En het werkt! Een lach op haar gezicht! En gelijk even de vraag waardoor mijn handen en nagels altijd zo mooi glimmen.. Van de baby-olie doekjes! Niet alleen goed voor de billetjes van dochter nr. twee maar ook goed voor mijn handen in een schoolgebouw met airco en dus droge lucht.. Maar ja, dat kan en mag ik niet op een filmpje vastleggen. Kan niet omdat ik geen camera heb. Mag niet omdat ik de privacy van de leerlingen wil beschermen. Maar dat weerhoud mij niet om jullie te laten weten dat ik blij ben dat ik weer aan het werk ben! Thuis met mijn twee kleine meisjes is het fantastisch maar om nu elke dag mijn man te vertellen dat ik 12 luiers heb verschoond, de wasmachine draait na een fruithapje en dat de melk in de supermarkt maar 3 dagen houdbaar was, tsja, daar wordt helemaal niemand een vrolijker mens van. Ten minste, ik niet! En mijn man ook niet want we willen wel kunnen lachen tijdens het avond eten. Om alles wat er is gebeurt op ons werk maar natuurlijk ook op de creche. Daar valt ook genoeg over te vertellen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je