{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama aan de Zumba

Zumba? Wat was dat ook alweer? Iets met fitness en danspasjes op muziek toch? Ja. Zoiets.  Ik met totaal geen ritme gevoel? Nou vooruit

Afbeelding blog 'Mama aan de Zumba'
Er was een tijd, zo’n twee kinderen geleden, dat ik echt sportief was. Drie x in de week 2,5 uur sporten. Het hoorde bij mijn werk, en mijn conditie was zo ontzettend goed! Maar ja, na de eerste bevalling liep het al terug, en na de tweede was ik zo geschrokken dat ik me, nadat de kleine 1 jaar werd, toch wat meer ging verdiepen in mijn conditie. Mijn conditie? Deze leek verdwenen te zijn na de geboorte van onze tweede zoon. Nou ja, verdwenen. Ik vermoed nog steeds dat het is meegeven aan onze zoons... Op een dag vroeg een vriendin: ik ga naar elke woensdag naar zumba. Ga je mee? Zumba? Wat was dat ook alweer? Iets met fitness en danspasjes op muziek toch? Ja. Zoiets.  Ik met totaal geen ritme gevoel? Nou vooruit. En daar ging ik dan. Braaf in mijn sportkleren, handdoek mee en fles water bij de hand. Het duurde maar een uur, maar het voelde als 3 dagen! Ik, die zo’n goede conditie had, hing met haar tong op de enkels. En dan nog maar niet te spreken over de spierpijn... En WOW!! Wat voelde dat goed! Niet alleen het sporten, maar het feit dat ik ook even een uurtje “voor mijzelf” had. Even alleen zijn... ik ben de afgelopen vier jaar moeder geworden van twee zoons, maar was vergeten dat ik een moment voor mijzelf mocht hebben. Even tijd voor mezelf, waarin ik me kon “opladen”. Daarom is het elke woensdag avond, even een uurtje mezelf lekker laten gaan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je