{{ message.message }}
{{ button.text }}

Make Memories

Kerstcadeau inspiratie

Afbeelding blog 'Make Memories ' Achtergrond blur afbeelding

Make memories 💙

Wat een jaar is het geweest! Ik kan uit het diepste van mijn hart zeggen dat dit jaar de diepste dalen en de mooiste hoogtepunten hebben gekend. Al heeft het jaar nog een aantal dagen te gaan, ik denk dat iedereen smacht naar positiviteit in 2021.. 🍀

Ik vond het daarom ook leuk om toch wel hét bijzonderste moment van ons jaar: de geboorte van onze James op een andere manier vast te leggen.

Ik hou van foto’s en de foto’s van onze fotograaf Monica Stout zijn voor ons ééntje met een gouden randje. Voor volgend jaar hebben we alweer een afspraak staan rond James zijn eerste verjaardag en als het straks kerstvakantie is ga ik aan de slag met een fotoboek van alle momenten tot nu toe!

Maar ik dwaal af want ik koos één foto uit én Lisan (mede door haar mooie werk én naam 😅) van Contrast wist hier een fijn plaatje van te maken. Eentje die ik ga inlijsten én waar ik een wandcirkel van ga maken. 🧸

Ik vind het een origineel kerstcadeau, maar mijn vriend raad altijd alles én ik kan niks geheim houden. Zoek je nog een leuk cadeautje én kan je wel je mond houden, 😅maak het persoonlijk in deze bizarre tijd..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je