{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mailen, mailen en niet kopen

Sorry meiden, maar ik moet even mijn irritaties kwijt... 'Deal or no deal' via Marktplaats.

Afbeelding blog 'Mailen, mailen en niet kopen' Achtergrond blur afbeelding

Toen onze kinderen jonger waren was onze duowagen een uitkomst. De oudste kon voorin (voor het beste uitzicht) en de jongste kon achterin, waar ze ook in de ligstand kon en het in haar voetenzak altijd lekker behaaglijk had. Menig wandeling is ermee gemaakt en we hebben ontzettend handig boodschappen gedaan, want er zit zo'n lekker groot boodschappennet onder. Ideaal, we hebben nooit hoeven sjouwen. Maar ja, kleine kindjes worden groot, dus besloten we om de duowagen aan de man te brengen via Marktplaats. Nu heb ik daar vooral ervaring mee als koper en wat minder als verkopende partij. Anyway, ik had een paar fotootjes geschoten en een verkooptechnisch aardig verhaaltje geschreven. En toen was het afwachten. Een paar keer een bod dat ver onder mijn minimumprijs lag, kom op nou, denk je nou werkelijk dat ik een duowagen (zoek zelf maar eens naar nieuwprijzen) voor 2 tientjes wegdoe? Ja daahaaag! Maar toen kwam er een serieus bod, maar een fractie onder de vraagprijs, dus acceptabel. Mevrouw Nomen Nescio, zoals ik haar maar even zal noemen, voortaan afgekort tot NN wilde graag de wagen komen halen. We hadden het bedrag afgesproken, dat was van beide kanten akkoord. Ik had de wagen nog een extra 'beurt' gegeven, hij zag (en ziet) er picobello uit. Maar elke keer was er wat en kon ze er niet om komen. Dan was NN's auto bij de garage, dan moest NN op kraamvisite, dan... en ga zo maar door. Terwijl ik andere geïnteresseerden heb afgewimpeld, omdat ik dacht dat we een deal hadden. Laat ze vandaag in een mailtje weten dat ze er van af ziet. Grrrr.... daar kan ik nou pissig om worden. Heb verder nog geen reacties gehad van de andere eerder nog geïnteresseerden. Dus, mocht je op zoek zijn?! ;-) He, zo'n blog lucht wel wat op, moet ik zeggen. Vanmiddag kon ik die vrouw nog villen (bwvs dan).

Maar hoe zijn jullie ervaringen met kopen en verkopen via MP?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je