{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mag jouw kind nog naar voetbal kijken na ajax-fey?

Met verbazing en afschuw heb ik de klassieker zitten bekijken. Wat een spreekkoren en dan die pop! Wat heeft dit voor invloed op kinderen.

Afbeelding blog 'Mag jouw kind nog naar voetbal kijken na ajax-fey?' Achtergrond blur afbeelding

ik weet dat een groot gedeelte van mijn kleuters naar het voetbal kijken. Maandagochtend in de kring wordt de ene uitslag na de ander gedeeld. De meeste zijn voor ADO maar ook Ajax en Feyenoord zijn vertegenwoordigd.

Maar wat wordt het steeds erger. De spreekkoren, de agressie en zelfs bedreigingen. Is dit iets dat wij onze kinderen willen laten zien en horen? Wat geven we onze kinderen mee? Het is okee om de andere speler van de tegenpartij uit maken voor hoerenjong? Te bizar

Maar vanmiddag was het toppunt voor mij bereikt. Wat hing daar te bungelen aan een strop? Een pop die Vermeer moest voorstellen! Wat? Ja echt. .. ik hoop dat geen één kind het heeft gezien, want dit is toch wel te bizar.

Zondagmiddag! Een tijdstip waarop kinderen de gelegenheid hebben om met hun ouders mee te kijken naar een klassieker. Iets waar iedereen naar uitkijkt.

Mijn ventje is nog te klein, maar ik ben benieuwd of er morgen hier iemand over begint. Ik hoop het niet want dit is niet iets voor mijn kleuters.

Mag jouw kind voetbal kijken? En wat doe je als dit soort dingen gebeuren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je