{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mag ik please een konijn?

Wanneer " neem" je een huisdier?

Afbeelding blog 'Mag ik please een konijn?' Achtergrond blur afbeelding

Idd, huisdieren neem je niet, maar is een bewuste keuze! Toch? 

Mijn dochter van bijna 7, begon vorig jaar over een konijn. Ik zag dat allemaal niet zo zitten, onze tuin was daar helemaal niet geschikt voor. We hebben kunstgras en in de zomer kan het er best warm zijn.

Na een tijdje waaide het weer over.  Een paar maanden terug kwam het weer terug. Ze speelt vaak bij een vriendinnetje die ook konijntjes heeft. 1 en 1 is.... je raad het al! ;)

Ze kwam thuis na het spelen van een ander vriendinnetje en samen met haar mocht ze mee om een konijntje op te halen. Ze vond het helemaal geweldig en kwam dus "boos" thuis. Ik snapte er niks van en met doorvragen kwam de aap uit de mouw. Ze wil heeeeel graag een konijn om mee te knuffelen en te verzorgen ( nu is ze ook een "paardenmeisje" en helpt al 1x in de week mee op een boerderij) ze is al gewend om te zorgen voor dieren en kan daar dus erg van genieten!

Ik zei tegen mijn dochter dat we het gaan regelen. We gaan  de tuin aanpassen en er komt "echt" gras in en we hebben nog een plekje waar veel schaduw is, dus dat komt goed. Ze sprong nog net geen gat in de lucht zo blij ze was!

Soms moet je je wel eens ergens aan overgeven aan al het "gedoe" maar een huisdier moet geen "gedoe" zijn maar juist plezier opleveren. Ik weet zeker dat dit gaat gebeuren en we er met zijn alle van zullen genieten :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je