{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mag ik een nieuw lichaam?

Soms zou ik wel een nieuw lichaam willen, want dat van mij is kapot...

Afbeelding blog 'Mag ik een nieuw lichaam?' Achtergrond blur afbeelding

Al van kleins af aan kamp ik met mijn gezondheid. Oorontstekingen, infecties, meer dan een hand vol chronische ziektes, het gaat maar door.

Onlangs is er ook weer iets bijgekomen, namelijk een zeldzame ontsteking aan mijn hoornvlies. Deze ontsteking kan weken, maanden, maar ook jaren duren. Op een slechte dag is mijn zicht aan één oog maar 40%. Niet iets om vrolijk van te worden dus.

Momenteel is mijn gezicht ook weer ontzettend rood, een soort van ontstoken. Ik voel mij net een tomaat. Daarnaast ook weer een oorontsteking. Er gaat iets niet helemaal goed hierbinnen.

Op dit soort momenten zou ik dus heel graag een nieuw lichaam willen. Een lichaam dat gezond is. Even weer voelen hoe het is om gezond te zijn. Want hoe voelt dat gezond zijn? Ik weet het niet meer. In de zwangerschap voelde ik mij top en had ik van weinig last van alles. Wat zou ik dat graag weer zijn... zwanger. Alleen al omdat ik mij toen zo goed voelde. En ja, ook die dikke buik neem ik dan voor lief.

Helaas is er niks aan te doen en gaan we gewoon door. Ik ben altijd iemand die positief blijft. Everything is going to be okay zeg ik altijd. Maar hoe ouder ik word hoe moeilijker ik dat vind. Wat is er mis met mijn lichaam? Wat doe ik verkeerd? Het antwoord zal waarschijnlijk nooit komen.....

Liefs de Mama van Feline

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je