{{ message.message }}
{{ button.text }}

Maar voor nu is het even genieten van de kleine dingen.

Afbeelding blog 'Maar voor nu is het even genieten van de kleine dingen.' Achtergrond blur afbeelding

Ik vind het zo onwerkelijk dat jij in deze tijd moet opgroeien. Ik had het mij helemaal anders voorgesteld toen ik zwanger was. Constant dromen over wat we allemaal zouden doen, en nu nog steeds. Want het zijn inderdaad nog dromen. Zo’n grote lijst met dingen die ik allemaal graag wil doen met ons gezinnetje.

Ik vind het jammer dat je niet geknuffeld kan worden door iedereen die je graag ziet. Ik vind het jammer dat je een groot deel van onze gezichtsuitdrukkingen mist. Ik vind het jammer dat we niet kunnen gaan en staan waar we maar willen.

Maar voor nu is het even genieten van de kleine dingen, genieten van de momenten thuis met ons drietjes. Want deze momenten zijn ook fantastisch en het zijn momenten om te koesteren .

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je