{{ message.message }}
{{ button.text }}

Luxe kamperen op de beste campings bij Canvas Holidays!

Afbeelding blog 'Luxe kamperen op de beste campings bij Canvas Holidays!'

Kamperen is een feest voor kinderen. Ze hebben volop ruimte om te spelen, er zijn mooie zwembaden en ze maken snel vakantievriendjes. Een luxe kampeervakantie bij Canvas Holidays is ideaal voor een ontspannen vakantie met het gezin. Je stacaravan of bungalowtent staat compleet ingericht voor je klaar op de beste campings in o.a. Frankrijk, Spanje en Italië.

De meer dan 90 campings bieden volop faciliteiten, waaronder mooie zwembaden, restaurants en kinderclubs. De campings zijn ook een ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen. Zo geniet het hele gezin van een welverdiende vakantie!

Ruime keuze uit luxe accommodaties

Er is een accommodatie voor elke gezinssamenstelling en budget. Voor het echte kampeergevoel kies je onze ruime bungalowtent, met een unieke indeling met afgescheiden keukengedeelte. Er zijn 5 typen stacaravans, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en extra luxe. Op de camping bij Parijs hebben wij luxe houten Chalets, die zelfs geschikt zijn om met twee gezinnen te verblijven.

Speciale extra’s voor kleine kinderen

Alle campings in ons aanbod zijn heel kindvriendelijk. Als je vakantie viert met heel kleine kinderen, heb je vaak behoefte aan extra comfort. Kies dan uit de 21 Mini-Campers campings, die speciaal zijn geselecteerd voor een vakantie met baby’s en peuters.

Op deze campings bieden wij gratis handige extra’s, zoals een baby- en peuterpakket of een buggy. Op alle campings zijn gratis kinderstoel of kinderbed beschikbaar. Let er wel op dit al bij uw reservering bij te boeken.

Profiteer van veel voordeel, ook in de schoolvakanties

Wanneer je ook met vakantie wilt, bij Canvas Holidays kun je altijd profiteren van veel voordeel.
  • € 125,- korting in de meivakantie
  • € 175,- korting in juni
  • Tot 10% korting in juli
    canvas      

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je