{{ message.message }}
{{ button.text }}

Luizen pluizen met Prioderm

Afbeelding blog 'Luizen pluizen met Prioderm '

Dag lieve moeders,

Sinds dit schooljaar ben ik klassenmoeder op de school van mijn zoontje (Luca, 6 jaar). Klassenmoeder, ja dat leek mij wel wat. Maar luizenmoeder? Nee joh, dat klinkt z贸 niet sexy. En wat een gedoe joh, met je handen in het haar van andere kinderen. Lekker luizen pluizen. Nee bedankt.

Voor mijn gevoel was het (naast een hoop gedoe) altijd heel erg als je kind luizen had, maar waarom? Zij kunnen daar toch niets aan doen. Het kan iedereen overkomen, zelfs bij volwassenen. Die beestjes vinden het gewoon lekker op het hoofd van je kind. Dat snap ik, want jouw kind is nou eenmaal de leukste van allemaal! Op dat schattige hoofdje zou ik ook wel een plekje willen zoeken 馃槈

Als ik aan luizen denk, denk ik aan gedoe. Jij ook? Luizen uitkammen, haren wassen, al het beddengoed en knuffels wassen, noem maar op. Maar het is dus tegenwoordig helemaal geen gedoe meer! Met de producten van Prioderm ben je in een mum(my) van tijd klaar. En dat is mooi, want wij moderne moeders hebben het al druk genoeg met alle ballen die we hoog moeten houden (carri猫re maken, kinderen van hot naar her brengen, aan jezelf werken, sporten, gezond koken, quality time met je partner en nog v茅茅l meer).

Bij luizen heb je twee opties:

1. Gedurende twee weken kam je dagelijks met een netenkam. Dit doe je op nat haar en daar kan je de metalen kamtanden van de Prioderm luizen- en netenkam voor gebruiken.

2. Als kammen niet voldoende resultaat oplevert, of praktisch niet haalbaar (want ja, we hebben nog zoveel andere dingen te doen), dan kan je een hoofdluismiddel van Prioderm gebruiken.

Prioderm bestaat al 40 jaar en is het meest verkochte hoofdluismerk van Nederland. Dat zegt al genoeg over de werkzaam- en betrouwbaarheid van het product. Zoals hier boven beschreven ben je met deze producten snel klaar met de behandeling en dat vind ik als moeder zijnde heel fijn. Onze tijd is nou eenmaal kostbaar. Die kam haal je na school even door het haar en jij kan weer door. En je kind ook! Kinderen hebben hier al helemaal geen geduld voor, laat staan jij en je kind samen. Het fijne aan deze snelle behandeling is dat jij dan ook eens tijd over houdt om rustig je kopje thee op te drinken i.p.v. een glas ice tea ;-) 

Liefs, Lindsey 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Prioderm

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je