{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lost.

Afbeelding blog 'Lost.' Achtergrond blur afbeelding

Waar ben ik mijzelf kwijt geraakt?
Ik vraag het me echt af. Ik ben op dit punt in mijn leven, waar ik niet wil zijn. Moe, futloos. Uitgeblust. Overgewicht. Ik klaag en mopper veel. Ik kan de zorg voor mijn huishouden niet aan, ik zorg niet goed voor gezond eten van de kinderen. Ik ben niet de leuke moeder die ik was. 

Vroeger maakte ik grote wandelingen met mijn kinderen in de draagdoek, bereidde ik hun spel tot in de puntjes voor, streek ik al hun kleding. Speelde ik spelletjes aan tafel. Struinde ik uren pinterest af voor stimulerende activiteiten voor Mik: sensoplay, rollenspellen en emotie herkenning. 

En nu. Lig ik op de bank uitgeblust. Streef ik niet meer mijn (opvoedings) idealen na, en ben ik een schim van wie ik echt ben.

De gezinsopname is ook belangrijk voor mij. Mijn vriendin zei het vandaag “vind jezelf terug Sam, wat maakt jou nu echt gelukkig. En dat is mijn doel. Mezelf terugvinden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je