Snap
  • Mama
  • post

Logeren... zucht....

Onze dochter is zeventien maanden oud en vandaag voor de tweede keer in haar leventje logeren bij opa en oma. Een feest voor hun en voor haar want het is natuurlijk geweldig voor haar om daar te zijn en voor mijn ouders is het ook fijn om haar een tijdje bij hun te hebben want aangezien we een behoorlijjk eind uit elkaar wonen zien we elkaar niet heel erg vaak. En wat is er nu leuker dan quality time met je kleinkind :)
Rond half zeven gaat ze normaal naar bed en wij zitten nu beneden op de bank, zo stom, maar ik denk de hele tijd dat ik haar hoor. Als ze net op bed ligt, dan is ze vaak nog even wakker en wat druk in bed en dan kan ze haar speen nog wel eens kwijtraken en aangezien we gaan babyfoon gebruiken luisteren we altijd even of we haar horen. Nu moet ik mezelf er steeds aan herinneren dat ze niet thuis is. Zo stom! Ik voel me alsof ik een arm of een been mis, gek he. 

Ik vind het fijn dat ze zo geniet en dat zij zo van haar genieten, maar ik kan niet wachten tot ze weer thuis is :D

 

10 jaar geleden

Herkenbaar. Ik deed tim pas na zijn 1e jaar uit logeren. Ik was er zo bang voor dat ik hem zou missen. Nu gaat hij vaker als ik even moet bijtanken. En hij gaatmet plezier. Ik blijf wel aan hem denken maar de rust vind ik ook heerlijk. Je gevoel zal wel minder worden loop van tijd:)

10 jaar geleden

Oh dat lijkt me heerlijk!! Mijn zoontje is een enorme vroege vogel, wij zijn heeeel blij als hij om 7 uur PAS wakker wordt haha.

10 jaar geleden

Herkenbaar ( alleen niet van dat uitslapen helaas...). Als de kinderen er niet zijn, lijkt het soms wel of ik ze hoor roepen....Moeder-instinct,he! Zie mijn blog:http://www.mamaplaats.nl/blog/mama/voor-mama/emoties-mama/uit-logeren-2/

10 jaar geleden

Weet je ze slaapt prima zelf uit hahaha, ik ben aan het aftellen :D