{{ message.message }}
{{ button.text }}

Logeren... zucht....

Afbeelding blog 'Logeren... zucht....' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter is zeventien maanden oud en vandaag voor de tweede keer in haar leventje logeren bij opa en oma. Een feest voor hun en voor haar want het is natuurlijk geweldig voor haar om daar te zijn en voor mijn ouders is het ook fijn om haar een tijdje bij hun te hebben want aangezien we een behoorlijjk eind uit elkaar wonen zien we elkaar niet heel erg vaak. En wat is er nu leuker dan quality time met je kleinkind :)
Rond half zeven gaat ze normaal naar bed en wij zitten nu beneden op de bank, zo stom, maar ik denk de hele tijd dat ik haar hoor. Als ze net op bed ligt, dan is ze vaak nog even wakker en wat druk in bed en dan kan ze haar speen nog wel eens kwijtraken en aangezien we gaan babyfoon gebruiken luisteren we altijd even of we haar horen. Nu moet ik mezelf er steeds aan herinneren dat ze niet thuis is. Zo stom! Ik voel me alsof ik een arm of een been mis, gek he. 

Ik vind het fijn dat ze zo geniet en dat zij zo van haar genieten, maar ik kan niet wachten tot ze weer thuis is :D

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je